Minja Miletić vodi politički šou

Minja Miletić vodi politički šou

Autor: | 01/07/2011

0

Nakon što je stekla iskustvo radeći jutarnji program na televiziji „Pink“, voditeljka Minja Miletić očigledno je stasala za „krupniji zalogaj“, pa će se tako od vikenda oprobati u ulozi domaćina političkog tok šoua! Miletićeva će zajedno sa Sofijom Kažić voditi emisiju „Kompas“, u kojoj će dva tima koja će one predvoditi raspravljati o najaktuelnijim temama koje zanimaju građane Srbije. Sav prihod koji se ostvari putem glasanja za timove ići će u humanitarne svrhe.
- Radujem se novom projektu jer je to svakako tematika koja mi nije strana i mislim da ću se odlično snaći, budući da se informativnim poslom bavim već punih 10 godina. Nastaviću i da vodim jutarnji program, s tim što će gledaoci sada moći da me gledaju tokom radnih dana jer ću preko vikenda morati da se posvetim novoj emisiji - rekla je za „Alo!“ voditeljka.
Kako je Miletićeva otkrila za „Alo!“, Televizija „Pink“ će preko leta dati šansu nekolicini mladih voditelja koji će od jeseni početi da rade jutarnji program.
- Još dva voditelja i dve voditeljke će u parovima voditi emisiju tokom letnjih meseci, a od jeseni će neko od njih verovatno početi to da radi kao stalni posao - rekla je Minja.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još