Karađorđevići: Albert i Šarlin su divan par

Karađorđevići: Albert i Šarlin su divan par

Autor: | 05/07/2011

0

Još jedno spektakularno kraljevsko venčanje održano je proteklog vikenda u Monaku, kada su sudbonosna „da“ izgovorili princ Albert i Šarlin Vitstok, a među gostima na venčanju bili su i prestolonaslednik Aleksandar i njegova supruga princeza Katarina Karađorđević. Princ Aleksandar ističe da su uživali u venčanju, nastupu Žan-Mišel Žara, te da, iako već kolaju glasine o razdoru između novopečenih mladenaca, oni nisu stekli takav utisak.
- Venčanje je bilo prelepo u još lepšem Monaku. Moram reći da smo svi bili posebno dirnuti kada smo čuli govor mladinog oca, gospodina Vitstoka, koji je tokom svečane večere gostima rekao da je pre mnogo godina, dok je bio u Južnoj Africi, gledao venčanje princa Renijea i princeze Grejs Keli, i da ne može da veruje da će se mnogo godina kasnije njegova ćerka udati za princa Alberta. Moji sinovi, nažalost, nisu bili prisutni na venčanju.
Iako već danima kruže priče da je princeza Šarlin pokušala da odustane od venčanja i ostavi princa Alberta, prestolonaslednik Aleksandar nije stekao takav utisak:
- Moram da priznam da su ljubomora i glasine deo života mnogih ljudi širom sveta. Moja supruga i ja želimo princu Albertu i princezi Šarlin mnogo zdravlja i sreće u njihovom budućem zajedničkom životu. Oni su divan par i zaista su nam izuzetno dragi. Imali smo prilike da bolje upoznamo Šarlin u prethodnom periodu i zaista je ljupka i prijatna osoba, a naravno, princ Albert je sjajan.

Izvor i foto: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin