Šarlin Vitstok buduća princeza od Monaka: Zaljubljena i srećna

Šarlin Vitstok buduća princeza od Monaka: Zaljubljena i srećna

Autor: | 31/05/2011

0

Šarlin Vitstok, buduća princeza kneževine Monako dala je ekskluzivan intervju španskom magazinu "Hola!" i ispričala najzanimljivije detalje iz svog dosadašnjeg života sa princom Albertom od Monaka za koga će se udati 2. jula. Tridesetrogodišnja južnoafrička plivačica Šarlin za tačno mesec dana postaće nova princeza ove evropske kneževine i tim povodom fotografisala se u palati Grimaldi u kojoj će se udati za sina pokojne princeze Grejs Keli.
- Ponekad moram da se uštinem i proverim da li je ovo stvarno moj život, jer živim na najlepšem mestu na svetu sa čovekom mojih snova -
uzbuđeno je izjavila plavokosa Šarlin.
Zaljubljena i srećna verenica princa Alberta novinarima je ispričala kako je upoznala budućeg supruga i neke zanimljive detalje o pripremama venčanja koje se blži. Par će se venčati tačno godinu dana nakon što je objavio veridbu, a u ljubavnoj vezi su od 2006. godine. Šarlin je zarad ljubavi prema 52-godišnjem princu Albertu prvo promenila veru, a ovih dana intenzivno uči francuski kako bi mu se na večnu ljubav zaklela na njegovom maternjem  jeziku.

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti