Marko Bulat i Gordan Kičić na konvenciji „Ratova zvezda“

Marko Bulat i Gordan Kičić na konvenciji „Ratova zvezda“

Autor: | 08/07/2011

0

Prva srpska konvencija „Star wars“ održana je nedavno u Studentskom kulturnom centru u Beogradu. Ljubitelji čuvene filmske sage „Ratovi zvezda“ uživali su u predavanjima, izložbi eksponata i filmskih kostima. Jedan od izlagača impresivne kolekcije i predavač bio je pevač Marko Bulat. Na ovom zanimljivom događaju učestvovao je i glumac Gordan Kičić, takođe zaljubljenik u ovaj filmski žanr.
- Izložio sam deo moje kolekcije koji su posetioci mogli da diraju i da se sa njom fotografišu, šlemove i svetlosne mačeve, ali je predstavljen i deo kolekcije koji je bio ograđen, i te predmete posetioci nisu mogli da dodiraju. Imao sam karte za autograme na kojima sam obučen kao džedaj i Dart Vejder, pa sam na njima ispisivao svoje ime fanovima. Učestvovao sam i u delu predavanja na kome sam govorio o tome kako ću uskoro napraviti oklop Storm-trupera, čija je izrada vrlo komplikovana i skupa. Drago mi je da je na ovoj zanimljivoj manifestaciji učestvovao i moj prijatelj i pasionirani ljubitelj filmske sage Gordan Kičić - za magazin „Hello!“ kaže pevač koji je na internet sajtu postavio novi singl „Ba Bo Bo“ za besplatno preuzimanje. Na priču o prvoj srpskoj konvenciji ove vrste u našoj državi nadovezuje se Kičić, koji za „Hello!“ kaže:
- Mnogo mi je drago što je ovaj događaj prvi put organizovan kod nas i što se okupilo mnogo ljudi koje povezuje ljubav prema kultnim filmovima. Skup je bio fenomenalan, a ja sam doneo laserski mač iz privatne kolekcije. Posetioci su mi tražili da se slikaju sa mojim mačem, učestvovao sam u događaju i fotografisao sam se sa obožavaocima. Zahvaljujem organizatorima, među kojima je i Marko Bulat, jer su se zaista potrudili da skup bude odličan u svakom smislu. Voleo bih da konvencija postane tradicija kod nas, kao što je svuda u svetu.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin