Gordan Kičić upoznao članove omiljenog benda

Gordan Kičić upoznao članove omiljenog benda

Autor: | 21/05/2012

0

Glumac Gordan Kičić uživao je na koncertu svog omiljenog sastava „Metalika“, koji je u organizaciji „Jelen Livea“ i "Beogradske arene" održan na Ušću. On je u ulozi „Jelena Live“ promotera koncerta sa zadovoljstvom pratio i nastupe bendova „Gojira“ i „Machine Head“ koji su svirali kao predgrupe čuvenog američkog sastava.
- Koncert je bio fantastičan, jer su članovi „Metalike“ izvrsno svirali i priredili beogradskoj publici jedinstveni ugođaj. Ovo mi je drugi put da ih slušam, slušao sam ih koncertu koji su 2004. održali u Beogradu - objašnjava popularni glumac koji je imao priliku i da se upozna sa članovima svog omiljenog sastava.
- Članovi benda su odlični i veliki profesionalci. Najviše mi se dopalo to što sam osetio da vole svoje fanove - kaže Kičić.
Inače, „Metalika“ je u Beogradu nastupila u okviru evropske turneje koju pravi povodom desetogodišnjice od objavljivanja njihovog čuvenog „Black Albuma“, a u našoj prestonici nastupili su odmah posle koncerta u Pragu,  kojim su i započeli turneju.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još