Kraljevsko venčanje: Udala se Zara Filips (Foto)

Kraljevsko venčanje: Udala se Zara Filips (Foto)

30/07/2011

0


Samo tri meseca nakon što su se venčali princ Vilijam i Kejt Midlton britanska kraljevska porodica upriličila je danas novo venčanje. Naime, princeza Zara Filips, najstarija unuka kraljice Elizabete, udala se u Kenongejt Kirk katedrali u Edinburgu za ragbistu Majka Tindala. Par je u vezi već nekoliko godina, a veridbu su objavili prošlog leta.
Ovo kraljevsko venčanje ponovo je okupilo britansku kraljevsku porodicu, te su svečanom činu prisustvovali Kamila i princ Čarls, kraljica Elizabeta, princ Hari, princ Vilijam sa suprugom Kejt, kao i Zarine sestre princeze Beatrisa i Judženi.

Mlada je nosila venčanicu u boji slonovače, koju je za nju dizajnirao čuveni škotski dizajner Stjuart Parvin, a pri ulasku u crkvu princeza je nosila i dugačak beli veo ispod koga se nazirala dijamantska tijara, koju je na poklon dobila od svoje majke princeze Ane.

Najviše pažnje kao i uvek izazvali su Vilijam i Kejt. Princeza se pojavila u elegantnom bež kompletu, a na venčanje je stigla u pratnji supruga Vilijama i princa Harija.

Mladenci su okupljene pozdravili ispred crkve u kojoj su se venčali i tu podelili svoj prvi poljubac, koji je bio pozdravljen ogromnim aplauzom.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti