Anđelina Džoli: Ne planiram venčanje

Anđelina Džoli: Ne planiram venčanje

Autor: | 31/08/2011

0

Holivudska zvezda Anđelina Džoli slikala se za naslovnu stranu oktobarskog izdanja magazina "Vanity Fair" za koji je dala intervju u kome demantuje glasine o tome da će se ona i njen partner Bred Pit venčati. Glumica je rekla da glasine po kojima ona i Pit organizuju “tajno venčanje” nisu istinite i dodala da njih dvoje neće usvajati još dece u bliskoj budućnosti.
- Nema nikakvog tajnog venčanja u planu, nisam trudna i momentalno nisam u procesu usvajanja još jednog deteta - izjavila je Anđelina Džoli za "Vanity fair".
Glumica trenutno priprema svoj rediteljski debi “U zemlji krvi i meda”, ljubavnu priču koja se dešava tokom rata u Bosni. Anđelina Džoli kaže da joj je Bred pružio veliku podršku u stresnim trenucima tokom snimanja filma.
- Prišao bi mi i rekao mi šta mu se dopada, a šta ne razume. Kao i sve žene, većinu toga sam poslušala, a usprotivila sam se malom broju stvari. Mnogo me podržava. Ali, teško je odvojiti osobu koja vas voli od kritičara, pa ne mislim da je objektivan - dodala je.

Slavna glumica ispričala je to kako je uopšte dobila inspiraciju da napiše scenario za film.
- Dobila sam grip i morala sam da budem u karantinu, dva dana razdvojena od svoje dece. Zatekla sam se potpuno izolovana na tavanu jedne kuće u Francuskoj. Pošto inače ne gledam televiziju, a nisam imala ništa za čitanje, odlučila sam da krenem nešto da pišem. Celu priču sam pisala od početka do kraja jer drugačije ne umem. Zatim sam dala Bredu da pročita šta sam napisala i on mi je rekao: "Znaš, medena, ovo uopšte nije tako loše" – opisala je proces nastanka scenarija za film “U zemlji krvi i meda” koji u američkim bioskopima počinje da se prikazuje 23. decembra.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti