Potraga za Prvim glasom Srbije se nastavlja!

Potraga za Prvim glasom Srbije se nastavlja!

Autor: | 16/09/2011

0

U drugoj epizodi žirijska trojka Lena, Vlado i Mare upoznaće se sa novim zanimljivim kandidatima, koji će ih ponovo iznenaditi svojim vokalnim sposobnostima i šarmom!
Drugi krug je otvorio sedamnaestogodišnji Stefan Dinić, koji je u predstavljanju akcenat stavio na svoje "super kul mišiće".
- Volim da se slikam i da se snimam jer mi to daje snagu i samopouzdanje. Tako mogu da vidim šta mi fali na telu, koji bi mišić mogao da popravim! - izjavio je Stefan pre audicije.
Ni reč o svom pevanju! A Vlado Georgiev ga je odmah pitao zašto je došao u majici bez rukava, na šta mu je Stefan odgovorio da nije imao drugu. Drgu čistu ili drugu u kojoj se vide mišići, nije precizirao. Pevao je "Moj je život Švicarska".
Među učesnicima je bila i najveća obožavateljka Dragane Mirković. Zove se Aleksandra Mladenović i za svog idola kaže da je "jedno savršenstvo koje niko ne može nadmašiti". Dragana je ceo njen svet, njena religija, zbog nje se i prijavila za Prvi glas Srbije. Naravno, pevala je Draganinu pesmu.
Stefan Dokić iz Niša obožava žene, a pred žirijem se pohvalio da mu je najveći uspeh to što je bio sa dve u isto vreme.
- Osećaj je duplo bolji! - opisao je kratko svoje iskustvo, a što se tiče pevanja tvrdi da ima svoj stil, jedinstven na našim prostorima. Kakav je to stil pokazao je pesmom "Sinoć nisi bila tu".
Ukrajinka Mimi Dekar živi u Srbiji i cilj joj je da bude uspešnija od svoje majke, operske pevačice. Da je nasledila dobre gene videlo se prilikom izvođenja pesme "Mercy" (Duffy), a za svaki slučaj, ako to ne prođe, pripremila je i plesnu tačku!
Aleksandra iz Pirota je pevala o Luciferu, Anja Zornjan je izabrala "Amazing Grace", a Dušan Kurdić Adilov hit "Ne mogu bez tebe". Većina kandidata je imala veliku tremu pred žirijem, pa je Georgiev jednoj od kandidatkinja lično doneo čašu vode, kako bi došla k sebi!
I naravno, jedno muzičko takmičenje ne može proći bez Majkla Džeksona, a Nemanja Juzunović iz Pirota je u svom kraju poznat pod imenom legendarnog umetnika. Inače, Pirot već ima jednog Majkla, izvesnog Cvrleta, koji je Nemanju učio najteži plesni korak. Za to mu je trebalo tri meseca. Koliko mu je vremena trebalo da nauči pesmu "You Are Not alone", nije rekao, ali je hrabro otpevao.
Ko će od ovih kandidata u sledeći krug Prvog glasa Srbije pogledajte u subotu u 21h na PRVOJ!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još