Novak Đoković i Jelena Ristić u šopingu

Novak Đoković i Jelena Ristić u šopingu

Autor: | 08/10/2011

0

Novak Đoković i njegova dugogodišnja devojka Jelena Ristić viđeni su u supermarketu u Monaku. Ali ne u bilo kakvom, već u dijetetskom, kako to i Novakova dijeta nalaže. Dok su zaljubljeni kupovali namirnice, društvo im je pravila pudlica Pjer.
Novak i Jelena u poslednje vreme provode više vremena zajedno, što im trenutno dozvoljavaju inače
pretrpani rasporedi. Njih dvoje su nedavno izgledali veoma srećno i raspoloženo dok su obilazili rafove u samoposluzi. Najduže su se zadržali kraj police sa specijalnom hranom, gde su pažljivo proučavali deklaracije o sastavu proizvoda. S obzirom na činjenicu da se teniser pridržava strogog režima ishrane koji mu je prepisao nutricionista, a ipak ne želi u potpunosti da se odrekne slatkiša, on se između ostalog odlučio za čokoladne biskvite bez glutena i bez alergena francuskog proizvođača.

Dok je Nole tragao za odgovarajućom hranom, Jelena se trudila da mu pomogne, koristeći poseban aparat za proveravanje nutritivnih vrednosti. U intervjuu za prestižni magazin “Vog” srpski sportista je pre nekoliko meseci otkrio da je uradio test tolerancije na hranu, koji je pokazao da njegovom organizmu ne prijaju namirnice koje sadrže gluten. Takve proizvode Novak je odmah izbacio iz ishrane.
- Ako čovek može mentalno da prevaziđe pohlepu i da jede samo ono što prija metabolizmu, onda dolaze i najbolji rezultati, i to ne samo u tenisu već i u životu. Mentalno si svež, srećniji, mirniji. Fizički si jači, brži, dinamičniji, a mišići bolje rade. Tako se ja trenutno osećam - prokomentarisao je on.
Zanimljivo je da se osim testenine, mleka, jaja i drugih namirnica u kolicima mladog para našao i ljubimac našeg najuspešnijeg tenisera, pudlica Pjer. Pas se odmarao u svojoj korpici sa kariranim dezenom, strpljivo čekajući da gazda završi sa kupovinom.
Đoković inače voli da povede svog najboljeg prijatelja gde god da putuje, pa je tako jednom prilikom viđen u pariskom kafiću kako hrani pudlicu rezancima. Londonski list “Telegraf” u junu je objavio da je teniser čak pokušao od nadležnih da dobije dozvolu za Pjerovo prisustvo na Vimbldonu, ali mu britanske vlasti to nisu dopustile.

Izvor: Blic.rs
Foto: Splash News

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još