Srpski teniseri: Odmor posle važnih pobeda

Srpski teniseri: Odmor posle važnih pobeda

Autor: | 13/07/2011

0

Pauza između takmičenja prilika je da se naši najbolji teniseri odmore. Pred očima Novaka Đokovića "puca" plavi Mediteran, Ana Ivanović se sunčala na obalama Baleara, Janko Tipsarević je izabrao Dubai, a Jelena Janković jedno od poznatih evropskih letovališta. Kratki predah u sezoni, pred start američke turneje i silnih mastersa, svi naši najbolji teniseri iskoristili su da se što bolje odmore i sklone od očiju javnosti.
Najbolji igrač planete odmah posle Švedske i obaveza na Dejvis kupu zaputio se u Monte Karlo, gde ga je već čekala devojka Jelena Ristić sa spakovanim koferima. Ona je, naime, još pre sedam dana otišla u njihov dom u Monaku, kako bi sve na miru pripremila za dugo čekani godišnji odmor. Ekipa ljudi koja brine o jahti ”Menhetn 60” napunila je rezervoar, uglačala palubu, podigla zastavu na jarbol i jedan od najlepših parova u svetu sporta mogao je da krene u plovidbu Mediteranom.
Ana Ivanović je još ranije otišla da puni baterije, i to u svoju kuću na Majorci, koju je kupila pre par godina. Ipak, odmaranju je došao kraj, jer je čekaju ozbiljne pripreme sa novim trenerom Najdželom Sirsom iz Britanije.
- Ima li išta opuštenije od uživanja na plaži? Obožavam da se odmaram na ovaj način, uz obaveznu knjigu pod rukom. Ali ne mogu da provedem tamo previše vremena, niti da idem tamo onoliko koliko želim. Zbog toga postajem malo nemirna. Ipak, srećna sam što sam opet počela da treniram posle odmora - napisala je Ana na Fejsbuku.
Janko Tipsarević, koji je samo na 120 poena udaljen od plasmana u top 20 tenisera sveta, sa suprugom Biljanom zaputio se na Istok, u Emirate.
- Čim sam stigao iz Švedske, odmah sam se ponovo prepakovao i krenuo u Dubai! Ali umesto da se odmaram, zbog čega sam ovde i došao, ja sam se zaputio pravo u teretanu. Šta se to sa mnom dešava? - napisao je Janko na Tviteru.
Prvi turnir za dame u SAD počinje 25. jula u Stenfordu, dok je na ATP turu takmičenje koje otvara američku seriju Los Anđeles, istog dana, posle čega sledi Vašington.
Jelena Janković je pažljivo birala gde će ove godine na odmor i letovanje, a najzanimljivije su joj bile evropske destinacije.
- Sa izborom oko letovanja nikada ne možete biti skroz sigurni, posebno ako prvi put idete u neku zemlju. Tako je Indija jako lepa, ali ima ozbiljan problem sa vodom iz slavina, što sam i ja iskusila u jednom od hotela u Bangaloru gde sam boravila. Naime, dok sam se umivala, iz česme je potekla žuta tečnost - prepričava Jelena, koja nije sklona ni odlasku u Egipat i slične zemlje.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti