Džoni Dep: Neću da se ženim!

Džoni Dep: Neću da se ženim!

Autor: | 24/05/2011

0

Američki glumac Džoni Dep izjavio je za magazin OK da svojim najvećim dostignućem smatra upoznavanje sa svojom partnerkom Vanesom Paradi, francuskom pevačicom, modelom i glumicom, sa kojom je u dvanaestogodišnjoj vezi. Glimac je govoreći o svojoj vezi sa Vanesom rekao da ne planira da se oženi u bliskoj budućnosti.
- Brak nam uopšte nije potreban. Drugi žele da krenu tim putem, mi ne. To što sam upoznao Vanesu smatram svojim najvećim dostignućem. Sve se dogodilo u pravo vreme. Oboje smo bili spremni za decu. Dobili smo Lili Rouz, koja ima 11 godina i Džeka, koji ima devet godina. Vanesu sam prvi put video sa leđa, ali sam uprkos tome odmah sam pomislio da je to žena za mene. To se dogodilo pre 12 godina - kazao je Dep.


Da sve savršeno funkcioniše u njihovoj vezi potvrđuje i Vanesa koja se oglasila kada su nedavno glumca paparaci snimili kako se ljubi sa Robin Baum, koja radi u izdavaštvu, a magazin „Voici“ objavio je fotografiju na naslovnoj strani. Ona je tada preko svoje predstavnice za medije izjavila da je cela priča o varanju izmišljena te da su Robin i Džoni poljubcem krinisali pregovore vezane za šoubiznis.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti