Emina Jahović napisala scenario za šou-program

Emina Jahović napisala scenario za šou-program

Autor: | 03/11/2011

0

Za Eminu Jahović nema odmora. Čak i dok je u drugom stanju, pevačica radi punom parom. Tako je otkrila da, osim što je snimila spot i radi na albumu, pevačica je napisala i scenario za jedan takmičarski šou-program. Kako je rekla, reč je o jednom takmičarskom formatu za koji su već zainteresovane neke TV kuće iz regiona. O čemu je tačno reč, pevačica nije želela da otkriva.  Osim toga, kako kaže, ovih dana je zauzeta i biranjem pesama za novi album.
- Već neko vreme odlazim u studio, gde završavam svoj četvrti studijski album, koji će se verovatno pojaviti na proleće - izjavila je nedavno pevačica, koja osim pesama za svoj album, bira i pesme za supruga.
Zbog čega? I njen suprug, Mustafa Sandal, ovih je dana veoma zauzet.
Osim što priprema album, Mustafa snima i seriju, a nalazi se i u žiriju jednog popularnog TV šoua u Turskoj.  Jedini poslovni sektor u kojem će ipak malo pauzirati jeste snimanje serija.
Emina je nakon uspeha serije „Polje Lala“ dobila ponude za nove uloge, ali je to ipak stavila na čekanje zbog trudnoće.  A dok beba ne stigne, Emina je rešila da svu pažnju pokloni malom Jamanu, koji je ovih dana okupiran avionima i tenisom.
- Kada smo gledali finale Vimbldona, on se nije pomerio od ekrana i na kraju je pitao „Kako se zove ovaj bata“, ja sam mu rekla „Novak Đoković“. Kao iz topa rekao je: „Ja ću biti Đoković kad porastem“ - izjavila je nedavno Emina Jahović za „Blic“.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti