Stižu "Žene sa Dedinja"

Stižu "Žene sa Dedinja"

Autor: | 11/11/2011

0

Mada je snimanje „Žena sa Dedinja“ s velikim entuzijazmom počelo pre više od dve godine, ubrzo je zavladala tišina oko prikazivanje serije u produkciji „Emoušna“. Posle dugog muka, uslediće prasak, jer Prva TV najzad počinje emitovanje - ponedeljkom od 21.10 - srpske verzije „Očajnih domaćica“.
Zaplet se okreće oko četiri savremene, potpuno različite žene, koje život i adrese spajaju u elitnom beogradskom naselju. Čarna, Klara, Valerija i Alisa žive raskošan i, reklo bi se, ispunjen život. Upoznajemo ih kada se Čarna i njen suprug, poznati pevač Martin, dosele iz Kragujevca na Dedinje. U komšiluku žive Klara (uspešna advokatica iz stare beogradske porodice), Valerija (domaćica koja se odrekla karijere zbog porodice) i Alisa (uspešna umetnica). Njih četiri vole, pate, spletkare, varaju, lažu i pokušavaju da pronađu način da budu srećne.
Glumica Anđelka Stević tumači lik Čarne, koju je, kaže, zavolela na prvi pogled.
- Moja Čarna će svojom provincijskom spontanošću, energijom i željom za životom začas osvojiti novi komšiluk. Sigurna sam da će se mnoge žene prepoznati u njoj, jer je lik vrlo realan - otkriva glumica.
Anđelka kaže da serija obiluje smehom, suzama, veselim i tužnim događajima, ljubavlju i mržnjom, tako da će sigurno zainteresovati gledaoce.
- Ovo je savremena priča na kojoj smo radili sa uživanjem. Dugo smo čekali da ugleda svetlost dana, pa smo se zato svi obradovali kada smo čuli da počinje emitovanje - kaže glumica.
Režiju potpisuje Dušan Lazarević, a osim Anđelke, glavne uloge još tumače: Dragan Mićanović, Irena Mičijević, Maja Noveljić, Goran Radaković, Lena Bogdanović, Srđan Miletić i Dubravko Jovanović.

Izvor: Novosti.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin