Hajdi Klum i Sil žele da usvoje dete

Hajdi Klum i Sil žele da usvoje dete

Autor: | 23/11/2011

0

Nemački supermodel Hajdi Klum i njen suprug, pevač Sil, izrazili su želju za povećanjem porodice, piše američki časopis "Closer". Slavni par već ima četvoro dece. Sedmogodišnja Leni je Hajdina kćerka iz veze s Flavijom Brijatoreom, a Sil je devojčicu usvojio 2009. godine. Osim nje par ima i sinove Henrija i Johana i dvogodišnju kćerkicu Lou.
- Sprijateljili smo se sa Sandrom Bulok koja nas je stvarno nadahnula. Bila je kod nas u gostima sa svojim usvojenim  sinom Luisom, kojeg sama odgaja. Ona mu je pružila neverovatnu priliku, koje on još nije svestan, što je sjajno. Hajdi i ja smo razgovarali o usvajanju. Ne znamo kada, ni odakle, ali mislim da ćemo sigurno jednog dana usvojiti mališana - rekao je Sil.
Pevač se nadovezao na usvajanje Hajdine kćerke Leni i potvrdio da proces usvajanja nije promenio njegove osećaje prema devojčici.
- Leni nije moja kćerka jer sam je usvojio. Ona je bila moja kćerka i pre legalnog procesa usvajanja. Uradio sam to jer ne želim da se Leni oseti drugačijom od svoje braće i sestre, koji se prezivaju Semjuel, a da se ona preziva Klum. To nije u redu. Ne želim da se oseća izdvojenom na bilo koji način. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin