Maja Nikolić dobila priznanje za „velnes“ ličnost godine

Maja Nikolić dobila priznanje za „velnes“ ličnost godine

16/12/2011

0

Voditeljka „Jutarnjeg programa“ na „Radio-televiziji Srbije“ Maja Nikolić dobila je još jedno priznanje. Klub privrednih novinara ju je proglasio za „velnes“ lice godine 2011, a titula joj je dodeljena u beogradskom „Hotelu M“. Prošle godine je ovo priznanje dobila glumica Sloboda Mićalović. Maja ne krije radost što je baš ona odabrana daove godine ponese ovu titulu.
- Neću da krijem da mi godi što sam nagrađena. To nije priznanje na nekom fitnes izboru, već sam ga dobila kao osoba koja vodi zdrav život u svakom smislu. Protekla godina je bila uspešna za mene, što se tiče nagrađivanja, a sve je počelo kada mi je magazin „Hello!“ pre dve godine dodelio priznanje za najbolje stilizovanu javnu ličnost. Posle toga sam dobila još nagrada što izuzetno godi. Idem na rekreaciju, tačnije na pilates, i vodim računa o zdravlju - za magazin „Hello!“ kaže lepo televizijsko lice kojoj je najviše značio aplauz supruga Aleksandra.
- Iako je iz druge poslovne sfere, drago mu je što sam dobila ovu nagradu. U svemu se veoma podržavamo i bio je sa mnom na dodeli ovog priznanja kaže Maja koja je nedavno postala potencijalni donator organa potpisivanjem donatorske kartice na večeri koju je organizovalo humanitarno društvo „Nezaboravak“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin