Nevena Madžarević: Bolje je prekinuti brak nego nastaviti da živite nešto što vas ne ispunjava

Nevena Madžarević: Bolje je prekinuti brak nego nastaviti da živite nešto što vas ne ispunjava

Autor: | 10/10/2018

0

Voditeljka i novinarka TV Prva, koja je nedavno u Moskvi snimila dokumentarni film o srpsko-ruskim odnosima, prvi put javno govori o rastanku od supruga Mihajla Savića, s kojim je ostala prijatelj

Voditeljka i novinarka informativnog programa TV Prva Nevena Madžarević (38) razvela se od supruga Mihajla Savića, direktora fotografije. Kraj romanse nije obelodanila odmah po razvodu, već je, kako kaže za Gloriju, pustila da ta vest do publike dođe prirodno, što se i desilo nedavno.

Rođena Kragujevčanka diplomirala je produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Supruga je upoznala tokom studiranja, vezu su krunisali brakom 2009. i zajedno radili na filmovima “Šejtanov ratnik” i “Šišanje”. Rastali su se 2017. na prijateljski način.

U braku ste bili osam godina. Zašto je došlo do razvoda?

– Kada dve osobe osete da bi bilo bolje da se razdvoje, onda to treba i da urade. Ukoliko u jednom trenutku vidite da nema napretka, bolje je prekinuti brak nego nastaviti da živite nešto što vas ne ispunjava. Dvoje znaju kada odnos funkcioniše, kada je lepo, i osete kada taj odnos više nije moguće popraviti.

Dok se spremala za nove profesionalne izazove ove jeseni, Nevena je boravila u Moskvi, gde je iskoristila susret srpskog i ruskog predsednika kako bi snimila dokumentarac o odnosima dva naroda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Madžarević (@caonevena) on Oct 1, 2018 at 4:56am PDT

U filmu učestvuje i naš glumac Miloš Biković, sa kojim se susrela u Puškinovom kafeu, u kom svi poznati koji su tamo ikada kročili imaju stolicu sa svojim imenom, poput Anđeline Džoli i Entonija Hopkinsa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nevena Madžarević (@caonevena) on Sep 29, 2018 at 2:52am PDT

hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Slične Vesti

Najnovije vesti