Divna Karleuša: Imam najlepšeg zeta, moramo da ga čuvamo!

Divna Karleuša: Imam najlepšeg zeta, moramo da ga čuvamo!

Autor: | 04/01/2019

0

Divna Karleuša podržala je Jelenu i došla na njen novogodišnji nastup. Čuvena voditeljka rekla je da je ponosna na svoju ćerku i otkrila šta je poželela najbližima.

- Odavno sam ja zaključila da Jelena zna šta radi. Više joj ne govorim "nemoj to da radiš, ili to radi". Vidim da je ona sve što uradi da je vrhunski. Jelena je ostvarila sve što je poželela. Neka sve bude kao sad, da idemo na njene nastupe, da su deca vesela, da je Duško tu, da smo zdravi, što je, verujte mi najvažnije i da se volimo - rekla je Divna za Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Jan 1, 2019 at 1:43pm PST

S obzirom na to da je Karleuša rekla kako je spremna da rađa još dece do 50-te godine, pitali su Divnu da li priželjkuje još unučića.

 

View this post on Instagram

 

Moje princeze sa tatom , prvi docek NG na maminom nastupu !!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Jan 1, 2019 at 1:41pm PST

- Što se tiče unučića, ja toliko volim Atinu i Niku da ne bih mogla da zamislim da ću da delim tu ljubav na još jedno dete. Ja sam i nju jednu rodila da ne bih delila ljubav koju sam osećala. Ali, što da ne. Ako se dve vole kao jedna, može i troje - rekla je Divna i zahvalila novinarima što su prošle godine bili korketni prema Jeleni.

U tom trenutku, voditeljki je prišao Duško, a ona je krenula da ga hvali.

- Imam najlepšeg zeta! To su i mnoge devojke zaključile. Moramo da ga čuvamo. Ali i moja ćerka je lepotica! - rekla je Divna kroz smeh.

 

View this post on Instagram

 

Sa najboljim zetom ...❤️❤️❤️❤️❤️??

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on Jan 1, 2019 at 1:42pm PST

hellomagazin.rs Instagram/divnakarleusa

Najnovije vesti