Uz suprugu kada je najteže: Duško Tošić se nije vratio u Kinu, ostao je uz Jelenu (video)

Uz suprugu kada je najteže: Duško Tošić se nije vratio u Kinu, ostao je uz Jelenu (video)

Autor: | 14/03/2019

0

Duško Tošić odložio je put u Kinu kako bi bio uz suprugu Jelenu Karleušu, koja prolazi kroz najteže životne trenutke zbog smrti majke Divne Karleuše.

Fudbalski reprezentativac Srbije morao je prošle nedelje da se vrati svakodnevnim obavezama prema fudbalskom klubu Guangdžou R&F, ali u dogovoru sa Draganom Stojkovićem Piksijem uspeo je da produži boravak u Srbiji. Njega je supruga molila da ostane uz nju i on je produžio boravak kako bi joj pomogao da izađe iz depresije. Dok ona pati za majkom, on je maksimalno posvećen ćerkama Atini i Niki.

Jelena Karleuša nalazi se u teškom stanju od kada joj je umrla majka Divna Karleuša, koju je neizmerno volela, a iz kuće je od tada izašla samo dva puta.

Duško Tošić produžio je boravak u Srbiji, kako bi bio uz suprugu u teškim trenucima, a Jelena se prvi put posle sahrane u javnosti pojavila 8. marta kada je sa tetkom otišla na groblje i stavila crvenu ružu na Divnin grob.

- Duško je u septembru zbog očeve smrti odmah doputovao iz Kine, ali se vratio posle sahrane. Međutim, sada je situacija sasvim drugačija. On je svestan koliko je njegova supruga loše zbog tragedije koju je doživela i spreman je na sve da joj pomogne da opet bude ona stara. Duško provodi vreme sa njom i decom, a dugim razgovorima pokušava da je ohrabri i stavi joj do znanja da život ide dalje - otkriva izvor Kurira i dodaje da je Tošić pažljiv prema Jeleni, koja je u veoma teškom psihičkom stanju.

Pevačica, koja još nije spremna da se vrati na scenu, u ponedeljak 11. marta otišla je sa Duškom na razgovor u elitnu, privatnu školu u Beogradu, što su snimile kamere Paparaca lova. Kako se spekuliše, namera im je da njihova deca promene školu koju pohađaju. Karleuša se taj dan u pratnji prijatelja vratila u kuću na Dedinju, a svi se trude da je ni u jednom momentu ne ostavljaju samu. Duško je u Srbiji ostao dok se Jelena ne stabilizuje, a neizvesno je kada će se vratiti u Kinu.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images