Dragana Mićalović i Stevan Anđelković će večeras rasplakati mnoge

Dragana Mićalović i Stevan Anđelković će večeras rasplakati mnoge

Autor: | 08/10/2017

0

Druga epizoda šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", po svemu sudeći biće praznik i za oči i za dušu, prepuna emocija, divnih nota velikana koji nažalost nisu više sa nama, fantatastičnih maski i imitacija. Ove večeri će nas dotaći i izuzetna energija pojedinih takmičara kao i zanosne dame koje će prodefilovati velelepnom scenom najhumanitarnijeg i najzabavnijeg šoua u regionu.

Žiri u istom sastavu sa specijalnim gostom Draganom Brajovićem Brajom biće na teškim mukama da se odluči za najboljeg jer će ovog puta maskeri i takmičari prevazići sebe.

Tako će Dragana Mićalović kao Cune Gojković i Stevan Anđelković kao Toma Zdravković mnoge rasplakati verodostojnim izgledom i identičnom intonacijom i bojom glasa ovih legendi. Specijalna kafanska atmosfera koja će biti dočarana i dva boema vratiće nas u neka lepša vremena, a videćemo i zašto je žiri ustao i nije lako pustio Stevu i Draganu sa scene.

Pagonis, kik bokser zapaliće scenu vatrenim nastupom kao Aks Rouz, a Leka kao Bruno Mars i Bane Vidaković kao Entoni Kidis oduševiće sve u studiju fantastičnom energijom i veoma teškom koreografijom koja su ova dva takmičara savladala do perfekcije.

Tijana Dapčević kao Lejdi Gaga imaće neverovatnu podršku na sceni, ni manje ni više nego Viktorijine anđele, prelepe devojke koje su i muški i ženski deo publike ostavile bez daha kada su prošetale u prepoznatljivim seksi kostimima.

Leon ovog puta garantuje da će biti mnogo bolji kao Saša Kovačević i svojski se potrudio da dočara glasom i stasom svog popularnog kolegu.

Mira Škorić i Bebi Dol biće u žanru koji im i nije baš po volji ali će se sjajno snaći u rep maniru Mimi Mercedes i Kaje.

Pred nama je veče sjajnih transformacija u kojem će i žiri zablistati svojim komentarima i dosetkama, a sve se događa sa onim pravim razlogom, da nas nasmeju i pomognu onima kojima je to najneophodnije.

hellomagazin.rs Aleksandar Krstović/prva

Slične Vesti