Dragana Mićalović ponovo pobednica, ovom tačkom je vratila vreme u nazad (video)

Dragana Mićalović ponovo pobednica, ovom tačkom je vratila vreme u nazad (video)

Autor: | 13/11/2017

0

Dragana Mićalović probudila je u svima osećanja i sećanja na Luisa, izvevši njegovu kultnu pesmu „Ne kuni me majko“, a žiri je bio jednoglasan u dodeli ocena, te je Gaga po drugi put pobedila.

Andrija Milošević je bio oduševljen Draganinim izvođenjem:

- Ovo je bilo vrlo emotivno... i ja sam znao Luisa i ovo me je vrlo pogodilo. Ovaj tvoj nastup je bio odličan bilo mi je ugodno podsetiti se ove fantastične pesme i slušajući te. Izuzetno je teško vama devojkama da pevate ove muške preduboke glasove, ali ti si se Gago sjajno, izuzetno izborila i sjajan je bio nastup.

Gostujući član žirija, Mili, bio je zatečen Gaginim umećem:

- Ja prvo moram da ti zahvalim što si nas podsetila na jednog predivnog umetnika, na jednog velikog čoveka. Luis je bio neko ko nije robovao ni žanru, ni stilu, ni komponovanja, ni pevanja, bukvalno je bio jedinstven. Izgubiti njega je za sve nas značilo izgubiti puno. Kad si počela da pevaš, maska je bila fantastična i ne bi te niko prepoznao, ali i zbog glume, jednostavno ta emocija je pogođena, vratili smo se tamo kako je Luis to predstavljao. Meni si ulepšala veče.

Đuro je uživao u tački, ali i sećanju na vrsnog umetnika:

- Hvala na podsećanju na velikog autora, obožavao sam ga stvarno, i takvi ljudi nam nedostaju na sceni, nema ih. Kada krene neki nastup uvek je trema kad dolazi refren, a ovde je bilo kontra, jer je bio problem otpevati taj najdublji ton. Neverovatno je da si ubola njegovu originalnu intonaciju. Kad si to pogodila, onda sam se opustio toj emociji, znao sam da će to biti odlično.

Aleksandra Radović je napomenula da sa Gagom nikada nije dosadno:

- Pridružujem se čestitkama. Uvek je izazov kako napraviti da ljudima ne bude dosadno da slušaju pesmu koja nije u tempu. Ti određuješ i diktiraš sve, a mi možemo da se ili smorimo ili da uživamo. Znajući kako je bilo na probama, znam da ti i dosta toga nije izašlo što je uspelo na probama, zbog toga i tvrdim da sjajno možeš da pevaš. Tonalitet je bio otežavajuća okolnost. Ali ti si bila zaista sjajna, bilo mi je uživanje i da te slušam i da te gledam, pogodili su i masku. I nije nam bilo dosadno, čestitam na ovom divnom nastupu.

Pogledajte i poslušajte Draganu Mićalović kao Luisa:

hello Antonioa Ahel/AtaImages/Aleksandar Krstović/Prva

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti