Dragana Mićalović se ne nada finalu: Priznajem da sam bila najveći štreber među takmičarima

Dragana Mićalović se ne nada finalu: Priznajem da sam bila najveći štreber među takmičarima

10/12/2017

0

Jedno od najgledanijih takmičenja humanitarnog karaktera se polako bliži kraju. Večeras u 21h na Prvoj televiziji uživo će biti emitovano polufinale „Tvoje lice zvuči poznato“, a sudeći po reakcijama učesnika i članova žirija, čeka nas pravo uzbuđenje.

Pored nihovih glasova, ovoga puta najveću presudu nosi glas publike. Zato, večeras ne zaboravite da glasate za svog favorita, a talentovana učesnica Dragana Mićalović je otkrila da se ne nada da će ući u finale, a usput istakla ko po njenom mišljenju ulazi u finale:

- Edita, Tijana, Stevan i Leon.

 

Kome je najviše stalo do te pobede?

- Nisam primetila da neko baš to želi. Mislim da smo na pravi način shvatili ovaj šou. Smatram da je ovo jedno lepo iskustvo i velika škola, trebaće mi i za moj posao. Mislim da je bila prava odluka što sam na ovo pristala. Upoznala sam divne ljude i mislim da smo stvarno, što bi rekao leka, super banda.

 

Ko je bio najveći štreber?

- Priznajem da samo to bila ja. Volim da analiziram ljude, pa sam primetila kod Bebi Dol da, kad dobije zadatak, ona se narednih nedelju dana oblači u stilu tog lika. Kada je bila Tajči, dolazila je u haljinicama sa karneričića. Kad je bila Kanje, onda je narednih dana nosila kožne jakne, itd. Bebi je pravi profesionalac. Stevan je isto štreber, non-stop šeta sa slušalicama u ušima, vežbajući imitacije - ističe Gaga i zaključuje da su “svi ozbiljno shvatili zadatke i da svako daje svoj maksimum”.

 

Šta zamerate žiriju?

- Ne znam, to varira od emisije do emisije. Smatram da u nekim trenucima možda nisu trebali baš oštro da komentarišu naše vokalne sposobnosti, jer je ovo program humanitarnog karaktera. Da sam ja reditelj, više bih insistirala na međusobnoj interakciji.

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević/hello/arhiva

Pročitajte još

Najnovije vesti