Neverovatne transformacije: Branislav Lečić i Dragana Mićalović će briljirati kao Džejson Derulo i Niki Minaž!

Neverovatne transformacije: Branislav Lečić i Dragana Mićalović će briljirati kao Džejson Derulo i Niki Minaž!

01/10/2017

0

Četvrta sezona najpopularnijeg takmičarskog i humanitarnog šou programa humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" počinje večeras od 21.00 na Prvoj televiziji. Čeka nas neviđena zabava, lude imitacije i poznata lica koja će nas sve iznenaditi!

Branislav Lečić, Mira Škorić, Dragana Mićalović, Stevan Anđelković, Tijana Dapčević, Edita, Leon, Pagonis, Bane Vidaković i Bebi Dol s nestrpljenjem iščekuju da ih publika vidi u jednom potpuno drugačijem svetlu. Nove uloge koje su dobili potpuno su ih izbacili iz zone komfora ali su svi složni u tome da je ovo jedna luda zabava u kojoj neizmerno uživaju. Svi su se dobro uklopili i „muški“ podnose vatru u koju su bačeni. Tempo rada je danonoćni i svima treba skinuti kapu na trudu i maksimalnom naporu koji čine kako bi što vernije dočarali najveće svetske zvezde i gledaocima pripredili nezapamćeni spektakl. Kažu da će biti najbolja generacija tlzp-ovaca!

 

Branislav Lečić i Dragana Mićalović potpuno će briljirati kao Džejson Derulo i Niki Minaž u hitu „Swalla“. Seksi ples, repovanje i fantastična scena sigurno će sve ostaviti bez daha.

 

Stevan Anđelković nam je poznat ne samo kao sjajan pevač već i kao fantastičan imitator. Malo je reći da će u potpunosti dočarati šarmantnog frontmena grupe „Coldplay“ Krisa Martina.

 

Bane Vidaković nije bio oduševljen idejom da odmah stane na štikle ali biće potpuno nestvaran u jednom od najvećih YU hitova „Čačak“ najveće regionalne zvezde Lepe Brene.

 

Tijana Dapčević pokušaće da verno „skine“ takođe gromadu YU pop scene Zdravka Čolića.

 

Bijonse bi bila veoma ponosna na sjajnu imitaciju koju će izvesti zgodna Edita.

 

A mlada nada, poznatiji kao srpski Bred Pit – Leon i naš poznati kik bokser Pagonis, zavladaće suvereno scenom kao Džastin Biber i Luis Fonsi u mega hitu „Despacito“.

 

Mira Škorić promeniće pol i briljirati kao Halid Bešlić, a Bebi Dol pred sobom ima veliki izazov – sjajnu Emili Sande.

 

Najpopularnije melodije čuće se sa scene ovog sjajnog šoua koji iz godine u godinu osvaja publiku širom regiona. Sigurno je da će nas nasmejati do suza ali i ostaviti bez teksta sjajnim imitacijama. Odlučni su u tome da budu najbolji i u to će nas svake nedelje uveravati.

Ocenjivaće ih fantastični žiri, sjajni poznavaoci ključnih sastojaka dobrog šou programa – Branko Đurić Đuro, Andrija Milošević i Aleksandra Radović.

Njima će se kao gost ove nedelje pridružiti popularna glumica Hristina Popović.

Novo voditeljsko ime ovogodišnjeg šoua je šarmantna Nina Seničar. Ona će biti sa takmičarima na sceni i u bekstejdžu.

Ne zaboravljamo i humanitarni karakter šoua, pobednik svake epizode donira 1000 evra po svojoj želji instituciji ili pojedincu, a na kraju cele sezone pokloniće 20.000 evra.

hellomagazin.rs/M G Prva TV/Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti