Miloš Timotijević: Nijednom glumcu nije prijatno da snima scene seksa

Miloš Timotijević: Nijednom glumcu nije prijatno da snima scene seksa

19/10/2017

0


Serija “Senke nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića doneće ove jeseni uzbudljivu krimi priču na male ekrane, ali sudeći po prvoj epizodi koja je juče premijerno prikazana na medijskoj projekciji, neće manjkati ni vrele scene seksa.

Ovacije za Bjelogrlića i “Senke nad Balkanom” u Jugoslovenskoj kinoteci

Direktni partneri Miloš Timotijević i Marija Bergam, koji su uverljivo odglumili scenu vođena ljubavi, otkrili su za “Alo!” kako reaguju u ovakvim situacijama.

– Nikome nije prijatno da snima scene seksa, ali morate da verujete svom partneru i da ga zaštitite koliko god možete. To je najbitnije, kao što je i bitno da ne budete u grču ili da osećate opterećenje. Niko vam neće reći da bez problema snima takve scene, ali mi smo ipak profesionalci i sve to doživljavamo kao posao – kaže Timotijević, koji u seriji igra lik Vojina Đukića, strogog javnog tužioca.

– Razumem da ljudi koji nisu u glumačkom poslu snimanje scena seksa doživljavaju dramatično. Za nas je to posao, nije velika razlika u snimanju scene ubistva i scene vođenja ljubavi, ali niko se tome ne raduje – kaže Marija.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Mirko Tabasevic/Anotonio Ahel/AtaImages

Pročitajte još