Gordana Ilić: Ni Miroslav ni ja nemamo od čega da se branimo

Gordana Ilić: Ni Miroslav ni ja nemamo od čega da se branimo

Autor: | 24/01/2016

3

Nakon što je nepriznati sin Miroslava Ilića Devin Antonović s majkom Mirjanom odlučio da putem suda traži DNK analizu za utvrđivanje očinstva, supruga pevača kaže da će istina izaći na videlo.

Gordana Ilić tvrdi da ona i suprug nemaju potrebu da se brane jer veruju u božju pravdu, te da će se čitava situacija uskoro razjasniti.

- Ni Miroslav ni ja nećemo ništa da komentarišemo! Nemamo mi od čega da se branimo. Sve će to doći na svoje, pa zašto bismo bilo šta on i ja pričali i zbog koga?! Mi smo patrijarhalno vaspitana porodica, koja veruje u boga i božju pravdu. Istina će izaći na videlo uz božju pomoć. Pravda je spora, ali dostižna - rekla je Gordana.

Za razliku od nje, Miroslav je u nekoliko navrata poručio medijima da neće komentarisati ništa što je vezano za Mirjanu i Devina jer je to ultimatum njegove porodice. I dok u domu Ilića vlada medijska tišina, bivša ljubavnica “slavuja iz Mrčajevaca” Mirjana Antonović je najavila tužbe. Nju se iznervirale izjave Vlade Perovića, menadžera Miroslava Ilića, koji je rekao da sumnja u to da je Devin pevačev sin jer je Mirjana bila fan mnogih pevača.

- Ovo što je Miroslav podmetnuo svog propalog prijatelja da skrene pažnju s glavne teme i da izjavi laži i klevete u vezi sa mom je čista izmišljotina. Dakle, što se tiče dotičnog Vlade Perovića, čoveka lično ne poznajem, ali su mi mnogi rekli da je beskarakteran i zao čovek, što je očigledno - rekla je Mirjana i dodala.

- Nakon što je sve to pročitao, Devin je odlučio da preda tužbu protiv Miroslava za utvrđivanje DNK, a ja sam upravo završila s advokatom i podnela tužbu za klevetu protiv Perovića - kaže Antonovićeva, koja najviše brine zbog patnje svog naslednika.

- Meni je toliko žao mog sina i sve neprihvaćene dece, koja ispaštaju zbog neljudskosti roditelja. Velika je sramota zato što ljudi Miroslava poznaju i što bi trebalo da bude dobar primer mladićima - poručuje Mirjana.

Vlada Perović, nekadašnji menadžer Miroslava Ilića, protiv koga je pevačeva ljubavnica podigla tužbu zbog izjava da sumnja čiji je sin Devin i da je bila patološki fan pevača, kaže da Mirjana izmišlja laži da bi uništila muzičara.

- Ne može ona mene da tuži jer je nisam uvredio, već rekao istinu. Viđao sam je tada sa Ilićem, ali ne u mom lokalu, već u hotelskoj sobi, gde smo bili sami i pili šampanjac. A to što je napisala da sam đubre, za to ću ja nju da tužim. Što nije pričala o tome ko je Devinov otac dok je imala tog muža milionera, a ne sada kada je on umro - revoltiran je Perović, koji dodaje:

- Ona hoće preko Miroslava da se opere pred sinom, koji traži da mu otkrije ko mu je otac. Devin je pametan dečko i treba samo nju da krivi za novonastalu situaciju, a ne Miroslava. Ona narušava Ilićevu privatnost i hoće da mu uništi porodicu jer njegovi unici sada čitaju o nemoralu svoga dede.

- Ukoliko ga tuži, on će doći na sud i izneti sav njen prljav veš jer mnogo toga zna - kaže Perović, koji tvrdi da ga na ovakve izjave nije nagovorio pevač. - Poslednji put sam Miroslava video pre tri godine, kada je suprugu vozio u salon lepote, a pre toga ga 20 godina nisam sreo. Nemam njegov broj niti on ima moj. Ovo pričam jer sam bio svedok kako ga je jurila i ne razumem sada ni Devina šta će mu Miroslav. Više mu je otac onaj koji ga je usvojio, kako može da voli nekoga koga i ne poznaje - pita menadžer.

Komentari (3)

Loading
Ljiljana 15:11 28.09.2021
Odgovori

Muslim da ste vi manadžeru sve ovo pogrešno shvatili. Netreba njemu Miroslav da ga voli kao oca već da zna ko mu je otac. Pitanje je kad je Mirjana to podigla pre nekoliko godina. Ako on nije otac i 100% siguran u to zašto neda DNK. Ipak ima tu nečega dok se on plaši toga. To se moglo srediti od početka. Njoj nije stalo do Miroslavovim bogastvom ona je milionerka. Napred Mirjana ima još takvih majki.

Sloba 08:44 29.09.2021
Odgovori

Vi Gospodjo mozda jeste Patrijarhalno vaspitani i to je lepa osobina, ali Miroslav vas suprug sigurno nije, svojim ponasanjem i postupcima pokazao je svoj karakter i vaspitanje iz Mrcajevca, Gospoda i Dzentlmeni se radjaju, a ne postizu to zvanje novcem!!

Jana 00:00 20.12.2021
Odgovori

Zato je pokojni Marinko pokazao da je Gospodin bio i ostao.Znao Čovjek da je svrljao i tačka.A ne kao Ovaj i Šaban itd Svima Vam je lijepo da se svalerisete a Djeca ispaštanju.I još pominju Boga.

hellomagazin.rs hello

Slične Vesti

Najnovije vesti