Lepa Brena: Aleksandra i Filip su srcem jedno drugo izabrali

Lepa Brena: Aleksandra i Filip su srcem jedno drugo izabrali

Autor: | 25/02/2016

0

Zvezda narodne muzike Lepa Brena oduševljena je što se mlađa koleginica Aleksandra Prijović zabavlja sa njenim pastorkom Filipom Živojinovićem.

Da među svekrvom i snajkom ne mora, kao po babskim verovanjima, da bude jaz, pokazale su njih dve u zajedničkom provodu. Kada je shvatio da su njegova majka i devojka zajedno u izlasku, Filip Živojinović im je poručio:

- Pazite šta radite i bez ogovaranja, molim - rekao im je Filip, a Alo.rs je o svemu tome popričao sa Brenom.

- Od početka podržavam njihovu ljubav jer smatram da su srcem jedno drugo izabrali. Mislim da ne treba da im dajem savete, već da ih blago, roditeljski uputim u moguće posledice. Aleksandra je divna devojka, kao i sve devojke mojih sinova, jer oni će živeti sa njima, šta imam ja tu da se mešam?! - kaže Brena i priznaje da je jedva čekala da se Prijovićeva vrati iz Amerike, gde je dve nedelje bila u poseti Filipu.

- Mnogo sam je se uželela i ona mi je tamo kupila kremice protiv bora, iako mi ih još nije dala. Vidite kako je divna - hvali pevačica buduću snajku, koja je očigledno sluša.

Brena priznaje da joj se ne dopada što njeni naslednici na društvenim mrežama otkrivaju detalje iz privatnog života, ali i da joj nije lako sa četiri muškarca u kući. Osim supruga Bobe, tu su sinovi Filip, Stefan i Viktor, koji joj kao najmlađi i zadaje najviše brige.

- Pratim sve što Viktor radi na društvenim mrežama, nisam oduševljena sa postavljanjem intime na profile, ali ne znam način kako da ga sprečim u tome. Danas sva deca žele da budu javne ličnosti i jedva su dočekali da budu poznati, samo ih treba naučiti da postoji razlika između ljudi koji su poznati i uspešni i onih koji su samo poznati. Svako treba da prodaje ono što zna da radi, a ne samo fizički izgled. I moja deca to moraju da nauče - stroga je pevačica, koja teško izlazi na kraj sa tolikim muškarcima u kući.

- Preterano sam pedantna i organizovana, a oni ostavljaju haos, kao da je pala atomska bomba. Perfekcionista sam, a oni vode opušteni mladalački život, koji ne podrazumeva red. Uvek me iznervira kada vidim nered, verovatno kao i većinu majki - ističe Brena, koja ne strahuje da sedne u auto kojim upravlja njen sin Viktor, iako ima 17 godina.

- On je dobar vozač, vozi od svoje šeste godine, još tada je savršeno umeo da parkira. Nisu to generacije kao moja, pa da kao klinci voze rolere i bicikle, oni odmah sedaju za volan - otkriva Brena neverovatne detalje iz porodičnog doma.

Prijovićeva takođe ima samo reči hvale za gazdaricu i svekrvu.

- Tačno je da sam joj donela kreme za bore, ali ona lepo izgleda i bez njih. Sa Brenom se uvek dobro provedem, tako je bilo i ovog puta - ističe Aleksandra, koja je nedavno doputovala iz Amerike, ali jedva čeka da za mesec dana dočeka i Filipa na aerodromu.

- Bilo nam je mnogo lepo u Majamiju, šetali smo se, kupali i šopingovali. Pošto sam mlada i još nisam naučila da kuvam, Filip je bio glavni u kuhinji. Malo me je razmazio, ali to nije ništa strašno. Mnogo sam srećna sa njim - kaže pevačica, koja više ne komunicira sa bivšim dečkom Ljubom Perućicom.

- Poslednjih šest meseci smo imali odnos kao brat i sestra - otkriva Prijovićeva.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/instagram

Slične Vesti