Sanja Vučić pred Evroviziju: Pesmu je napisao moj idol iz detinjstva (video)

Sanja Vučić pred Evroviziju: Pesmu je napisao moj idol iz detinjstva (video)

Autor: | 12/03/2016

0

Sanja Vučić će pesmom "Goodbye" predstavljati Srbiju na takmičenju Eurosong 2016, koje se ove godine održava u Švedskoj.

U emisiji koja je posvećena predstavniku Srbije na Eurosongu Boban Šarenac, Vlada Jelić, Milan Popović i Dejan Pantelić su najavili priču o pesmi Evrovozije, a onda i Sanju Vučić koja će ove godine u Švedskoj sa pesmom "Goodbay" braniti boje naše zemlje u Štokholmu.

Pesmu "Goodbye" je napisala Ivana Peters koja je orkrila da je upravo ova numera nastala kada je manje radila, a govori o nasilju nad ženama.

- Pesmu je napisao moj idol iz detinjstva. Kada sam čula tu pesmu rekla sam "okej, to je to". Nema potrebe da bude bilo šta drugačije od onoga kako je to Ivana zamislila - rekla je Sanja.

Sanja je rođena 1993. godine, navodi svetplus.com, studentkinja je arapskog jezika u Beogradu. Voli da jede pljeskavice i voli Seku Sablić.

Sanja je pevala u crkvenom horu, u nekoliko sastava. Prva svirka je bila u kulturnom centru Kruševac, kada joj je majka rekla da više neće dolaziti na njene nastupe. Inače, Sanjina mama je takođe pevačica od koje nasledila talenat.Ukoliko niste, posluštajte našu ovogodišnju numeru za Evroviziju:

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/sanjalilwolf