Sanja Vučić - Moćan glas i neverovatan talenat

Sanja Vučić - Moćan glas i neverovatan talenat

Autor: | 18/03/2020

0

Evrovizija Sanja Vučić - trenutno su među najpopularnijim temama u Srbiji. Sanja Vučić je pevačica i deo trija Hurricane koji bi trebalo ove godine da predstavlja Srbiju na Evroviziji.

Ipak, zbog pandemije Korona virusa ovogodišnje takmičenje za pesmu Evrovizije je otkazano. Takmičenje je trebalo da se održi u Holandiji, a trejalo bi od 12. do 16 maja. Organizatori su izdali saopštenje u kojem se navodi da nije bezbedno održati tradicionalni izbor za pesmu Evrovizije. S obzirom na neizvesno širenje virusa kovid-19, kao i brojne probleme u kojima su se našle sve zemlje sveta - takmičenje se otkazuje.

https://www.instagram.com/p/B9q-V_ApEds/

Prelepa Sanja Vučić, zajedno sa ostalim članicama grupe, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić, trebalo je da predstavlja Srbiju na takmičenju u Roterdamu. Evrovizija Sanja Vučić - najčešće je spominjana u medijima u posednje vreme, upravo zbog sjajnog vokala koji poseduje. Mlada Sanja već je okušala svoju sreću na ovom takmičenju, ali iako je takmičenje otkazano, verujemo da bi ovog puta donela pobedu Srbiji. Kvalitetan glas i nastup, koji je neprikosnoven, napravili bi sjajnu atmosferu ove godine u Holandiji.

Evrovizija Sanja Vučić - Već je predstavljala Srbiju na ovom takmičenju

Sanja Vučić, devojka iz Kruševca, rođena je u avgustu 1993. godine. Iako je izuzetno mlada, oprobala se u različitim žanrovima: pop, rege, ska, dab i pank-rok. Njeni roditelji su, takođe, pevači, pa je Sanja odlučila da nastavi njihovim stopama i da se oproba u muzičkim vodama. Pohađala je muzičku školu gde se učila solo pevanju, a uz roditelje je odrasla slušajući stare narodne pesme i sevdalinke. Takođe, sa horom je nastupala u velikom broju zemalja. Muzički se usavršavala sa opersom divom Katarinom jovanović.

Osim toga, Sanja Vučić studira arapski jezik i književnost na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Govori srpski, španski, italijanski, engleski i arapski jezik.

https://www.instagram.com/p/B3MhwELJN4_/

Ranije je bila članica sastava krosover-rege benda ZAA sa kojim je nastupala na Egzitu i Nišvilu. Takođe, peva na engleskom i srpskom jeziku, a sa bendom je objavila i album "What about".

Samostastalno je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2016. godine u Stokholmu gde je izvela pesmu "Goodbye". Osvojila je osamnaesto mesto, a kompletnu kompoziciju napisala je Ivana Peters. Pesma je posvećena ženama i problemu nasilja nad ženama. Bila je veoma ponosna što je mogla na ovaj način da doprinese svetskoj borbi protiv nasilja.

Evrovizija Sanja Vučić - Eurosong 2020. godine

Zbog pandemije verusa kovid-19, ovogodišnje takmičenje za pesmu Evrovizije je otkazano. Sanja Vučić i kompletna grupa Hurricane pobrali su mnoge simpatije domaće publike, ali ipak, izostaće prilika da zablistaju u Roterdamu. Trebalo je da nastupaju sa brzom i energičnom numerom "Hasta La Vista". Na Beoviziji doneta je odluka da je ova pesma idealna za takmičenje. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Osim ove pesme, grupa Hurricane je poznata i po hitovima "Favorito", "Brzi prsti" i "Avantura" koji broje po više desetina miliona pregleda na Youtube-u. .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Mlade, lepe, zgodne i talentovane pevačice definitivno haraju domaćom scenom i predstavljaju pravo osveženje.

Život i talenat Sanje Vučić

Mlada i talentovana pevačica ne samo da ima sjajan vokal i talenat za pevanje, već se odlično snalazi i u glumačkim vodama. Pojavljivala se epizodno 2017. godine u televizijskoj seriji "Psi laju, vetar nosi" gde je dobila mnogo pozitivnih komentara i reakcija.

Moćan vokal potkrepljuje obrazovanjem i, samim tim, Sanja je pravo osveženje domaće estradne scene. Sanja voli da priča o sebi i veoma rado otkriva detalje iz svog privatnog života.

Veoma je aktivna i na društvenoj mreži Instagram gde ima preko 144 hiljada pratilaca. Takođe, Sanja je nedavno otkrila i da ima zdravstveni problem zbog kojeg će do kraja života morati da pije lekove. Naime, pevačica je pre tri godine saznala da ima problem sa štitastom žlezdom. Ipak, ona nije posustala i hrabro korača kroz život.

https://www.instagram.com/p/Bn_iVZ2lOgk/

Posvećena sam treninzima, vodim računa o ishrani i ne uzimam ugljene hidrate i šećere. Pokušavam da živim zdravo, koliko god je to moguće. Bolest me neće sprečiti da nastupam sa koleginicama iz grupe, rekla je Sanja.

Iako je ceo svet delimično paralisan zbog pandemije korona virusa, uvereni smo da će Sanja naći način da predstavi svoj talenat. Eurosong čeka na Hurricane!

Čitajte Hello! magazin o poznatima! Svakodnevno predstavljamo popularne ličnosti u sasvim drugačijem svetlu i iz potpuno drugačijeg ugla.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic

Pročitajte još