Igor Kojić zbog Severine uzima i hrvatski pasoš

Igor Kojić zbog Severine uzima i hrvatski pasoš

Autor: | 25/04/2016

0

Igor Kojić će zbog supruge Severine postati državljanin Hrvatske. Sin Dragana Kojića Kebe uzima hrvatsko državljanstvo i planira da kupi nekretninu u Zagrebu, u kojoj će živeti sa Seve i njenim sinom Aleksandrom.

S obzirom na to da bračni paru u poslednje vreme više boravi u Zagrebu i Splitu negu u Beogradu, žele da im baza bude u Hrvatskoj. Igor želi da ima i dvojno državljanstvo, a njegova supruga pomoći će mu da ga što pre dobije.

Otkad je počeo da se zabavlja sa Severinom, Kebin sin je mnogo zavoleo Hrvatsku. Skoro svakog vikenda je u Zagrebu u njenom stanu, ali i to će se uskoro promeniti. Naime, Igor želi da tamo obezbedi nekretninu, i to u blizini njenog stana u srcu hrvatske prestonice. Seve je oduševljena i učiniće sve preko svojih prijatelja da njen muž uskoro dobije hrvatsko državljanstvo. Papiri su već spremni i pitanje je dana kad će Igor zvanično postati državljanin Hrvatske - priča dobro obavešten, ali anoniman izvor i ističe da su Igorov otac Dragan, majka Olja i sestra Nataša oduševljeni što će Igor dobiti dvojno državljanstvo i živeti u Zagrebu, piše "Kurir".

Keba i njegova supruga u svemu podržavaju svoju decu. Keba će svom jedincu finansijski pomoći pri kupovini nekretnine u Zagrebu. Iako su sinu i snaji ustupili jedan deo kuće na Bežanijskoj kosi, njima ne smeta to što oni više vremena provode u Zagrebu nego s njima u Beogradu. Koliko su složna porodica govori i to što će Severinina majka Ane i njena sestra sledeće nedelje s Kojićima proslaviti Uskrs u Beogradu u Kebinoj kući - završava izvor.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti