Druga strana medalje: Megan Foks je zbog svoje lepote doživela nervni slom i brojne psihičke probleme

Druga strana medalje: Megan Foks je zbog svoje lepote doživela nervni slom i brojne psihičke probleme

Autor: | 21/09/2019

0

Glumica Megan Foks otkrila je kako joj je jedan film odredio karijeru u negativnom kontekstu. Reč je o horor komediji "Jennifer's body", nastaloj pre deset godina. Tada 23-godišnja Megan dobila je priliku da odigra glavni lik mlade srednjoškolke Dženifer, koja zbog opsednutosti demonima ubija muškarce iz razreda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Serena (@lockedinavacancy) дана 21. Сеп 2019. у 11:19 PDT

Megan je rekla da je kroz karijeru često bila percipirana isključivo kao lepo lice i atraktivna žena i tretirana kao objekat. Početke ovakvog tretmana vidi upravo u odnosu prema njoj nakon snimanja ovog horora. Percepcija njenog lika i dela koja se javila u javnosti dovela je mladu zvezdu do ivice i uzrokovala psihičke probleme.

- Nije to bio samo film, bio je to moj život. Svaki projekat na kojem sam radila i svaki producent sa kojim sam radila. Za sve njih sam bila samo seksualni objekat - otkrila je za Entertainment Tonight i dodala:

- Doživela sam pravi nervni slom i dosegla tačku u kojoj nisam po ceo dan ništa htela da radim. Nisam želela biti viđena, fotografisana, ni da hodam crvenim tepihom. Nisam želela biti u javnosti zbog straha i verovanja da će me ismevati, popljuvati, da će se neko drati na mene ili da će me kamenovati... Zapala sam u mračno razdoblje nakon toga.

Na vrhuncu svoje slave Megan je u javnosti predstavljana kao najlepša žena sveta i apsolutni seks simbol. Naizgled je sve izgledalo savršeno, ali u sebi se borila sa stalnim pritiskom. Nije mogla da pobegne od etikete koja joj je nametnuta.

- Govorila sam svima "Hej, ove stvari mi se događaju i nisu u redu"  i svi su govorili: "Ma dobro, koga briga. To si i zaslužila." Svi su govorili samo o tome kako izgledam i kako se oblačim - iskrena je lepa glumica prenosi Glossy.

Megan se zbog svega povukla iz javnosti i sporadično pojavljivala u manjim televizijskim projektima. Utehu je pronašla u majčinstvu.

Podsetimo, u braku s glumačkim kolegom Brajanom Ostinom Grinom dobila je tri sina. Ove godine najavila je povratak na velike ekrane i nastoji da u 33. godini sebe predstavi u novom svetlu.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: megan foks

Pročitajte još