Bjuti buntovnica Kim Kardašijan: Mala tajna za sjajan izgled

Bjuti buntovnica Kim Kardašijan: Mala tajna za sjajan izgled

Autor: | 20/05/2020

0

Dermatolozi i kozmetičari imaju brojna pravila i savete za negu kože. Iako se u mnogima ne slažu sasvim, prvo i osnovno pravilo koje je apsolutni imperativ je skidanje šminke pre spavanja. Ma koliko da smo umorne, iscrpljene i nije nam ni do čega, nema izgovora da na spavanje odemo sa šminkom na licu.

Najčudniji razlog zbog kojeg Kim Kardašijan spava sa šminkom na licu

Iako nam se svima dogodi, htele to da priznamo ili ne, da preskočimo ovaj postupak, najpoznatija svetska rijaliti-zvezda to čini svakodnevno. Ono što mlade devojke prvo usvoje kada uđu u čarobni svet šminkanja Kim Kardašijan izgleda još nije savladala ili će biti da za njenu kožu važe sasvim drugačija pravila.

Pročitajte: Izbegnite bjuti zamke za koje niste ni znali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Mar 16, 2020 at 1:56pm PDT

Pročitajte: Nova frizura Kim Kardašijan nadmašila sve prethodne (foto)

Na pitanje da li joj se nekada dogodilo da zaspi sa šminkom na licu jedna od najuticajnijih žena iz sveta šou-biznisa, koju milioni devojaka kopiraju i slepo slede u savetima, mogla je u najgorem slučaju da kaže: „Da, dogodi mi se nekada da zaspim sa šminkom“, ali ona je rekla nešto zbog čega su dermatolozi širom sveta zaplakali.

- Ja uvek spavam sa šminkom na licu i to mi uopšte ne smeta. To radim zato što želim da odmorim kožu - rekla je besprekorno našminaka Kim Kadašijan.

Klaudija Šifer – nemačka lepotica krši bjuti pravila

Ipak, ona nije jedina među poznatim damama koja preferira ovo neobično bjuti pravilo

Nemačka lepotica Klaudija Šifer, koja je obeležila zlatno doba mode kao članica legendarne petorke koju je činila sa Sindi, Naomi, Lindom i Kristi, prava je bjuti buntovnica. Naime, ona ima jednu malu tajnu za sjajan izgled, mada, to što ona radi neće se baš dopasti vizažistima i kozmetičarima.

Pročitajte: Neviđeno rasipništvo za 39. rođendan Kim Kardašijan: Starleta razbesnela fanove

Pročitajte: Klaudija Šifer - Izgleda nemoguće, ali i ja sam se kao supermodel borila sa nesigurnostima

- Ja sam buntovnica koja voli da krši bjuti pravila. Kad želim da postignem savršeni „smokey eyes“ efekat, noć pre toga spavam sa šminkom. Tako se razmaže sama, bez mnogo truda. Suludo je, znam, ali kod mene taj trik uspeva.

Neskidanje šminke je, dakle, njeno tajno oružje, mada preferira i dobar puder koji uspešno krije nedostatke na licu. Nedavno je otkrila da nikad nije držala dijetu.

Pročitajte: Viktorija Bekam ne može da zamisli dan bez ove namirnice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on Feb 23, 2020 at 9:34am PST

Ipak, mi vas podsećamo da su brojni razlozi zbog kojih je važno da ne preskačete skidanje šminke

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram