Bojana Krsmanović: Rano je za botoks

Bojana Krsmanović: Rano je za botoks

Autor: | 14/06/2020

0

Manekenka Bojana Krsmanović raskošnom mediteranskom lepotom pleni na svakom koraku, a ovom prilikom otkriva šta sve čini kako bi je sačuvala

 

Otkako se pojavila u modnom svetu Bojana Krsmanović važi za jednu od najlepših manekenki u regionu. Njena mediteranska lepota privlači poglede na svakom koraku, a ovog puta do detalja nam je ispričala šta sve radi da bi je sačuvala. Budući da smo se sreli u trenutku kada se radovala putovanju u Nemačku, zbog prvog posla koji će uraditi posle proglašenja pandemije, odmah na početku smo je pitali da li je njenoj koži prijalo što je nedeljama bila bez profesionalne šminke.

- Pomislila sam da je dobro što mi se lice odmorilo, ali mi je šminka jako nedostajala. Za vreme karantina sam čak kupila neke nove senke. (smeh) Iako sam zaista malo izlazila, bilo je dana kada bih se kompletno našminkala jer me to činilo srećnom. Radeći ovaj posao imala sam priliku da mnogo toga naučim od vrhunskih šminkera. Zvučaće malo neskromno, ali najzadovoljnija sam kada se sama šminkam, jer niko bolje od mene ne poznaje crte mog lica.

Koje boje najviše volite?

- Uz moje braon oči najbolje idu bordo, braon i crna senka, a odlično izgleda i siva. U poslednje vreme shvatila sam da mi odgovara i tamnozelena. Kad su mi šminkeri stavili crvenu i tamnozelenu, nisam mogla da verujem kako dobro izgledaju. Sve dotle išla sam na sigurnu varijantu, kao što su bež ili braon.

Koje mejkap lekcije su vam bile najkorisnije?

- Pre svega, naučila sam da lepo konturišem lice. Bronzer stavljen ispod brade divno uokviri lice, a ne mogu se zanemariti ni one dobro poznate cake - bronzer ispod jagodica i malo hajlajtera na unutrašnjem delu oka i ispod obrva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Krsmanovic (@bojana) дана 13. Јул 2019. у 5:37 PDT

Pročitajte: Manekenka Bojana Krsmanović o raskidu - Trenutno mi je karijera najvažnija, što otežava romantičnu vezu na daljinu

Imate li omiljene senke i bronzere?

- “MAC”, “Huda Beauty” i “Bourjois”. Već pet godina koristim „Guerlainov“ bronzer „Terracotta“. Ubedljivo je najbolji. Kad je o šminki reč, nisam sklona eksperimentisanju. Neke moje drugarice, kad uđu u “Sephoru”, ne umeju da stanu. Imaju po pet nesesera punih šminke, a ja, kad mi se nešto dopadne, to samo dokupljujem. Tih nekoliko proizvoda koje najviše volim stanu u malu tašnu, koju uvek nosim. 

Da li je tačno da karmine uopšte ne kupujete?

- Imam ih samo ako mi mama da neki. (smeh) Ne volim ih, za razliku od olovaka za usne, za koje mislim da su mnogo postojanije i lepše naglašavaju konture. Budući da ne volim da mi usta sijaju, a kada se koristi tokom celog dana, olovka ume da isuši usne, uvek dodam i neki fini balzam.

Kako izgleda vaš bjuti početak dana?

- Ne koristim mnogo proizvoda, uvek biram što prirodnije. Dopadaju mi se nežni gelovi za umivanje, kakav je „Biodermin“, a uglavnom koristim njihovu micelarnu vodu. Prijaju mi kreme „Barbara Sturm“ i „La Roche-Posay“, jer su veoma hidratantne, a to što nemaju miris mi potvrđuje da ne sadrže mnogo „hemije“. Nedavno sam počela da koristim antirid, mada moram da priznam da često zaboravim da ga stavim, jer još nisam stekla naviku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Krsmanovic (@bojana) дана 30. Сеп 2019. у 8:01 PDT

Pročitajte: Bojana Krsmanović -Lepotica na plažama Malibua

Zanimljivo je da ste već uradili PRP tretman.

- Nameravam da ga uskoro ponovim. Neko kaže da je 28 godina rano za to, a neko da je odlična preventiva. Mislim da je sasvim u redu jer se koriste sastojci naše krvi. Za botoks bi, svakako, bilo prerano. Nadam se da mi još dugo neće biti potreban.

Jeste li radili još neki tretman?

- Bila sam na mezoterapiji i iskustvo je toliko bolno da se neću usuditi da ga ponovim. Kažu, lepota mora da boli, ali ne bih baš toliko da trpim. (smeh) Možda odem na dermopen jer sam čula da je veoma dobar. Intenzivno razmišljam i o tretmanima ultrazvukom, koji su efikasni, a uopšte ne bole. Toliko je novih procedura, da čovek ne zna šta bi pre.

Da li je to vaša prirodna boja kose, imate li nadogradnju?

- Boja jeste prirodna, ali na slikanjima se sve češće zahteva da modeli imaju nadogradnju. Privatno je ne nosim, mada mi se dopada kad mi je stave. Jednom u dve nedelje odem na neki tretman za kosu, uglavnom za hidriranje, dok keratin radim na pola godine. Meni je upravo keratin obnovio vlasi, koje su bile oštećene svakodnevnim “peglanjem”. Sada to više ne moram da radim jer keratin istovremeno ispravlja kosu. U suštini, moje prirodne lokne lepo izgledaju, ali se od spavanja pokvare, pa moram da ih dovedem u red.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Krsmanovic (@bojana) дана 13. Феб 2019. у 8:27 PST

Pročitajte: Bojana Krsmanović na krilima velikog uspeha: Podrška i saveti Irine Šajk su mi veoma pomogli

Pomenuli ste mi da ste krenuli sa anticelulit-masažama. 

- Presrećna sam zbog toga jer sam tokom dva karantinska meseca jela i što treba i što ne treba, pa situacija mora da se sredi. Najviše mi prijaju ručne masaže, a i verujem da se celulit tako najbolje razbija. 

Šta sve ne jedete u vreme kad radite?

- Nastojim da ne unosim često ugljene hidrate, a tokom marta i aprila svakog dana jela sam slatko, ili pastu, ili picu. Činim ja to i kad radim, ali svaka dva-tri dana. (smeh)

Komentari (0)

Loading
Brankica Treskavica Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još