Bojana Krsmanović na krilima velikog uspeha: Podrška i saveti Irine Šajk su mi veoma pomogli

Bojana Krsmanović na krilima velikog uspeha: Podrška i saveti Irine Šajk su mi veoma pomogli

Autor: | 05/04/2016

0

Manekenka Bojana Krsmanović nedavno je ostvarila najveći uspeh u svojoj karijeri kada je započela saradnju sa čuvenim američkim časopisem “Sports Illustrated”.

Lepa brineta se fotografisala za specijalno izdanje ovog magazina “Sports Ilustrated Swimsuit”, koje izlazi jednom godišnje, kada priliku da se nađu na stranicama imaju samo najveći svetski top-modeli, kao što su Irina Šajk ili Điđi Hadid, uz nekoliko novih devojaka koje prolaze veoma zahtevnu selekciju.

Krsmanovićeva se ovog puta našla na listi pet novih devojaka koje nose naziv “Rookie”, a čitaoci će uskoro izabrati i pobednicu među njima.

- Kada sam počela da radim u Americi, shvatila sam da fotografisanje za “Sports Illustrated” značajno utiče na karijeru i da je taj magazin proslavio mnoge devojke, tako da sam imala veliku želju da se slikam za njih. Bila sam presrećna kada su mi javili da sam prošla kasting jer se jedan od mojih velikih snova ostvario. Biti jedna od “Rookie” devojaka znači dobiti ogroman publicitet, čak iako ne pobediš, to ne utiče mnogo na karijeru, jer urednici uvek mogu da odluče da nastave saradnju sa tobom. Kejt Apton je, recimo, pre nekoliko godina imala samo tri posto glasova, ali je izgradila odličnu karijeru - počinje priču Bojana, koja se fotografisala za specijalno izdanje magazina na Bora Bori, u društvu top-modela Irine Šajk.

- Mada je put trajao trideset sati, sve sam zaboravila kada sam stigla na to ostrvo koje je jedno od najlepših letovališta na svetu. Moram da priznam da sam na početku imala malu tremu jer sam znala koliko je to značajno za moju karijeru i tu mi je u pomoć priskočila Irina, koja mi je dala nekoliko veoma korisnih saveta, a uz to i nekoliko komplimenata, što mi je dalo poseban vetar u leđa. Ona je vrlo jednostavna devojka, a pri tom i veoma duhovita. Dosta vremena smo provele zajedno i kasnije, kada smo gostovale u različitim televizijskim emisijama gde smo promovisale časopis, a među našim omiljenim temama bio je mejkap.

Posle prelepog iskustva na Bora Bori, koje smatra najlepšim u svojoj dosadašnjoj karijeri, Bojana je bila u timu devojaka koje su u Njujorku i Majamiju promovisale časopis. Tom prilikom našla se u istom društvu sa Điđi Hadid, Lili Oldridž, Barbarom Pavlin i mnogim drugim.

- Prve nedelje promocije bile smo u Njujorku, gde smo potpisivale autograme fanovima, što je meni bilo iznenađujuće jer tek kada sam videla koliko ljudi stoji u redu da bi se slikali sa nama, shvatila sam koliko je to zaista velika stvar u Americi. Dala sam i mnogo intervjua, a završne večeri smo imali gala proslavu koju je pratio i crveni tepih, odakle smo pravo otišli na aerodrom i nastavili žurku u avionu za Majami. Narednih dana takođe smo se upoznavali sa fanovima i prisustvovali žurkama, čak i privatnom koncertu Viz Kalife. Poslednja u nizu zabava bila je na brodu sa vatrometom i brazilskim karnevalskim igračicama, tako da je sve zajedno bilo iskustvo za pamćenje - prenosi svoje iskustvo dvadesetpetogodišnja manekenka:

- Svi uspešni top-modeli koji su bili sa mnom, na primer Điđi Hadid ili Lili Oldridž, obične su i opuštene devojke, tako da smo se sve zajedno vrlo lepo provodile. Karakteristika “Sports Illustrated” devojaka je upravo u tome jer se pri izboru ne gledaju toliko fizički atributi koliko osobine. Družila sam se sa Điđi, sa kojom sam i ranije imala priliku da sarađujem u jednoj kampanji za „Guess“, dok sam sa Barbarom Pavlin gostovala u nekoliko emisija. Sve je bilo vrlo zanimljivo i ovo iskustvo ću pamtiti do kraja života.


Zahvaljujući ovom angažmanu, zanosna brineta je već dobila nekoliko značajnih poslovnih ponuda i sve više razmišlja o preseljenju u Njujork. Iako njen dugogodišnji emotivni partner Filip ne planira da pođe sa njom, ona naglašava da joj je on, uz sestru Mariju, najveća podrška.

- Planiram da se u narednom periodu maksimalno posvetim karijeri i da što više vremena provodim u Americi. Ako sve bude dobro funkcionisalo, volela bih da se preselim u Njujork na koji sam se već navikla i jako ga zavolela. Mislim da to neće uticati na moju vezu jer smo Filip i ja uvek lepo funkcionisali i od njega imam svu podršku, a kada se ukaže prilika on i putuje sa mnom na snimanja. Nismo razgovarali o njegovom eventualnom preseljenju u Njujork, ali ako bih se ja odselila, svakako da bi me često posećivao. On i moja sestra Marija bili bi najčešći gosti jer upravo zahvaljujući njenoj veri u mene ni jednog trenutka nisam odustala od ovog posla. Pošto je po struci dizajner na njen nagovor sam i ušla u svet mode, a sada sa ponosom nosim njene haljine na važnim svetskim događajima - zaključuje Krsmanovićeva.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Guess, Sports Illustrated