Plava kosa otišla u zaborav: Evo kako sada izgleda Biljana Obradović, drastična promena

Plava kosa otišla u zaborav: Evo kako sada izgleda Biljana Obradović, drastična promena

Autor: | 23/04/2024

0

Plava kosa Biljane Obradović odavno je postala njen zaštitni znak. Nežne crte lica i istančan modni ukus samo su doprinosili njenom sofisticiranom izgledu.

Boško Karanović

 
 

Međutim, lepa voditeljka odlučila je da okrene novi list i predstavi sebe u potpuno drugačijem izdanju.

Pročitajte: Konačno se usudila na veliku promenu - Biljana Obradović više ne izgleda ovako (foto)

Da je plava kosa Biljane Obradović prošlost, saznali smo kada je išetala na stadion FK „Partizan”, čiji je portparol. Vatrenocrvena kosa nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Krila sam da sam se ofarbala, nikome to nisam spominjala. Želela sam da vidim prvu reakciju ljudi koji me okružuju, jer znam da je najiskrenija – kaže Biljana za Hellomagazin.rs.

Privatna Arhiva

 

Danima pre nego što sam ideju sprovela u delo, imala sam ogromnu potrebu da nešto promenim. Sve mi je super u životu, ali ja sam žena od akcije. Kod mene postoji konstantna želja da nešto menjam, da postižem nove ciljeve.

Ideju da promeni boju kose iz plave u crvenu Biljana Obradović dobila je od mame.

- Ona mi je to predložila kad sam joj rekla da bih nešto menjala. Frizer mi je prvo poručio da nisam normalna, a onda je i on počeo da razmišlja o adekvatnoj njansi – ispričala nam je voditeljka.

Privatna Arhiva

 

Iskreno je priznala da je transformacija u prvom trenutku i za nju bila šokantna.

- Teško sam podnela promenu. Bukvalno sam ujutru sebi u ogledalo govorila dobar dan (smeh). Ali vidim da se ljudima dopada. Kažu mi da tek sada do izražaja dolaze moje oči, ali i karakter.

Pročitajte: Biljana Obradović ovoj bjuti rutini verna je još od tinejdžerskih dana

- Videću koliko ću izdržati sa ovom bojom kose, ali nema sumnje da ću jednog dana ponovo biti plavuša – zaključila je Biljana Obradović.

Komentari (0)

Loading
Eva Čubrović Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još