Konačno se usudila na veliku promenu: Biljana Obradović više ne izgleda ovako (foto)

Konačno se usudila na veliku promenu: Biljana Obradović više ne izgleda ovako (foto)

Autor: | 03/01/2022

0

Kosa Biljane Obradović izgleda savršeno - zaključak je brojnih njenih fanova. Popularna novinarka, voditeljka, manekenka i portparol Fudbalskog kluba „Partizan“ najnovijim fotografijama oduševila je javnost. Iako je dugi niz godina verna plavoj boji kose, nekoliko dana pred Novu godinu odlučila se na drastčnu promenu imidža

Pročitajte: Biljana Obradović napravila promenu koja najavljuje jedno - Vreme je za novo životno poglavlje!

Zoran Mirčetić

 

Bila je i plavuša i brineta, ali kosa Biljane Obradović nikada nije bila lepša. 

- Kada sam bila znatno mlađa, u periodu od sigurno 15 godina, bila sam platinastoplava. Iz ove perspektive bio je to najbezbrižniji  period mog života kada sam mnogo putovala, radila emisiju “City” i uživala u enormnoj popularnosti. Posle kao da mi je sam organizam “tražio” da odem u brinete i to se opet vezuje za moju životnu zrelost u svakom smislu te reči - rekla je svojevremeno Biljana za Story i po ko zna koji put pokazala da promena frizure ženu može i te kako da osveži i podmladi. 

Pročitajte: Snovi Biljane Obradović u trenutku su se srušili - Nažalost, otkrili su mi tumor od 11 centimetara

Duga kosa Biljane Obradović je prošlost, a oštro sečen paž savršeno joj stoji. Ostala je verna plavim nijansama, a fanovi su jednoglasi da lepšu frizuru popularna voditeljka nikada nije imala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti