Sjajna frizura za trendi mame: Pogledajte kako sada izgleda Marina Tadić (foto)

Sjajna frizura za trendi mame: Pogledajte kako sada izgleda Marina Tadić (foto)

Autor: | 25/06/2020

0

Marina Tadić ‒ Frizura koja će vas oduševiti!

Pevačica Marina Tadić ovog leta, posle mnogo godina, živi mirnije i bez brojnih nastupa, a na tome može da zahvali ćerki Veri. Otkako je krajem prošle godine postala mama, Marina je sve podredila svojoj mezimici.

‒ Biti majka najlepši je i najteži zadatak. Kad dođete kući iz bolnice sa tim malim, divnim stvorenjem koje gleda u vas i čeka da mu pomognete, nemate mnogo izbora. Ono što ne znate odmah naučite. Ono što ste mislili da znate, ispostavi se da zapravo i ne znate. (smeh) Prvih nekoliko meseci majka je kao neki „aparat“ koji daje mleko, presvlači, pere i pegla. Dok se okrenete, prođe vam dan, rekla je Marina Tadić za “HELLO!”. Marina je samo nekoliko nedelja posle porođaja uspela da se vrati na devojačku kilažu. Uprkos brojnim obavezama koje nosi majčinstvo, pevačica i te kako vodi računa o svom izgledu, pa svaki slobodan trenutak koristi na najbolji mogući način.

Pročitajte: Marina Tadić ekskluzivno za “Hello!” - Verin tata i ja smo vrlo srećni jedno pored drugog

Poznata po sjajnom stilu oblačenja, Marina Tadić brojne pripadnice lepšeg pola uvek oduševljava i svojom frizurom. Iako je pre nego što je ostala u drugom stanju, javnost oduševila kratkim bobom, tokom trudnoće nije drastično menjala imidž. Kosu je pustila, a neobavezne lokne postale su njen zaštitni znak

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 29. Мај 2020. у 12:27 PDT

Marina Tadić ‒ Frizura za moderne mame

Budući da je vremena za ulepšavanje pre izlazak u šetnju sa ćerkicom Verom sve manje, Marina Tadić odlučila je da skrati kosu. Umesto dužeg boba i ležernih lokni izabrala je nešto kraću varijantu ove frizure i definitivno postavila trend koji će ovog leta poneti mnoge zaposlene i trendi mame.

Pročitajte: Marina Tadić otkriva tajnu svoje lepote

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 24. Јун 2020. у 12:07 PDT

‒ Svaki put pomislim da frizura, dužina, boja... ne može biti lepše i svaki put se tako prevarim ‒ jedan je od komentara Marininih vernih fanova, kojima se njena promena i te kako sviđa.

Kako se vama čini?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti