Marina Tadić otkriva tajnu svoje lepote

Marina Tadić otkriva tajnu svoje lepote

Autor: | 08/11/2012

0

Popularna pevačica Marina Tadić po profesiji je profesorka fizičkog vaspitanja, pa ne čudi što je uvek u odličnoj formi. Do sada je snimila dva albuma, a najnoviji, pod nazivom „Bol za bol“, nedavno je promovisala. Za kratko vreme publika je nekoliko njenih pesama veoma dobro prihvatila, tako da se mlada pevačica odlučila da baš te numere ekranizuje i za njih uradi zanimljive spotove. Osim pevačke karijere Marina se oprobala i u glumačkim vodama. Gostovala je u seriji „Folk“, što joj je bilo zanimljivo iskustvo, ali muzika ostaje njena prva ljubav. Atraktivna pevačica pleni svojom pozitivnom energijom, te njen vedar duh i nasmejano lepo lice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Koliko je fizički izgled bitan za jednu pevačicu?
- Važno je maksimalno iskoristiti prirodne karakteristike lica i tela. Kao i svaka devojka koja brine o svom izgledu, umem da sakrijem nedostatke, što smatram najbitnijim kada je reč o izgledu, bez obzira na to kojom profesijom se neko bavi.
Trudite li se da imate negovanu kožu lica i tela?
- U mnogo čemu su me disciplinovale studije na Fakultetu za fizičku kulturu, pre svega u želji da održavam fizičku kondiciju i zdravlje duha i tela na zavidnom nivou. U sklopu te namere nega lica i tela za mene predstavljaju sasvim uobičajen postupak, poput jutarnjeg umivanja.
Na koji način birate preparate za negu?
- Po sopstvenom instinktu i na osnovu preporuka prijateljica. Često su moj izbor proizvodi koje preporučuju domaće i strane zvezde upravo u vašem magazinu.
Odlazite li redovno kod kozmetičara?
- Nemam problematičnu kožu, ali često mi se učini da je intervencija kozmetičara neophodna, prvenstveno zbog neke sitnice koja mi na momente naruži lice.
Vodite li računa o ishrani?
- Ne vodim, iako se to ne vidi na mom telu jer redovno vežbam. Nije baš da ne biram hranu, ali često jedem uveče, što nije preporučljivo, jer hrana tada ostaje nesvarena u organizmu do jutra. Nisam previše disciplinovana kada je o ishrani reč, ali mi zato nije teško da posle prevelikog opterećivanja želuca, sledećeg dana pokrenem svoj metabolizam jutarnjim treningom oko Ade Ciganlije.
Trudite li se da u svakoj prilici imate dobru frizuru?
- Za mene je dobra frizura ravna i isfenirana kosa. To nekad može da bude najjače žensko oružje. Volim da negujem kosu i to činim blagim preparatima koji moje vlasi jačaju i daju im svežinu.
Volite li da se šminkate i jeste li vešti u tome?
- Najveštija sam u nanošenju neizostavnih "Shiseido" krema na lice, ali nije mi strano ni da stavim dobar ruž i blagi puder, po potrebi. Vešta sam u šminkanju, ali to umeće radije primenjujem na drugima.
Želite li da nešto menjate na sebi?
- Kao i svaka žena, imam nedostatke kojih sam vrlo svesna, ali svaki od njih prvo popravim tako što ih ne sagledavam kao problem koji bi trebalo rešiti. Priroda nam nije uzalud genetski odredila pojedinačne karakteristike, prezirem uniformisanost devojaka koje se trude da izgledaju identično, a to je često rezultat promena uzrokovanih plastičnom hirurgijom.
Koja je neizostavna nota koju parfem mora da poseduje da bi bio vaš izbor?
- Jasmin, jer mi je njegov miris i te kako seksi.
Kada se šminkate, šta ističete u prvi plan?
- Usne, nanošenjem jarkog ruža.
Jeste li nešto naučili od vrhunskih šminkera sa kojima tokom karijere sarađujete?
- Naučila sam da je najbolje, u svakoj prilici, izbegavati tešku scensku šminku i čuvati kožu nanošenjem blagih krema i povremenim pilinzima.

Piše: Jelena Vlahović

Foto : Tijana Vuković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin