Tajna je jednostavna: Dnevna rutina Ane Ivanović za savršen izgled mame sa troje mališana tokom celog dana

Tajna je jednostavna: Dnevna rutina Ane Ivanović za savršen izgled mame sa troje mališana tokom celog dana

Autor: | 13/11/2023

0

Dnevna rutina Ane Ivanović je savršena

Ana Ivanović ima troje dece i fantastičnu liniju, na kojoj joj mnoge dame s razlogom zavide. Proslavljena teniserka odnedavno plovi i kozmetičkim vodama - lansirala je svoju liniju “Natural Performance”, kojoj će uskoro dodati i nove preprate.

Promo

 

Kolekcija je postigla veliki uspeh u drogerijama širom Nemačke, ali i Srbije. Ana svakodnevno koristi preparate, a njeno lice koje uvek izgleda negovano, sveže i zdravo najbolji je dokaz kvaliteta. Lepa Beograđanka na Instagramu je otkrila kako izgleda njena jutarnja beauty rutina.

Pročitajte: Neočekivano izdanje mirnog i povučenog para - Ana Ivanović i Basti uhvaćeni u izlasku u Beogradu

- Dan započinjem čišćenjem lica puderom u prahu, koji koži daje mekoću i čistoću. Aktivira se sa par kapi vode. Zaista pruža divan osećaj – objašnjavala je Ana dok je na sopstvenom primeru pokazivala kako se koristi preparat.

Potom je na redu krema za nežnu zonu oko očiju, koja hidrira i osvežava, što je, kaže, super, pogotovo u zimskim mesecima ili ako nismo dovoljno naspavani.

Promo

 

- Posle čišćenja i kreme za područje oko očiju koristim serume. Najviše volim ovaj za hidrataciju koji nanosim na celo lice. Često ga mešam sa serumom za sjaj kože, koji obično stavljam na obraze.

Pročitajte: Ko kaže da ona ne jede slatko - Omiljena grickalica Ane Ivanović pravi se od tri sastojka

Jutarnji beauty proces završava dnevnom kremom, koja daje mekoću i hidrataciju.

Promo

 

- Sa ovom rutinom sigurna sam da će mi koža biti hidrirana ceo dan. Probajte i vi, verujem da će vam se dopasti koliko i meni – poručila je Ana na kraju i poslala poljubac pratiocima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još