Ne morate pod nož da biste imali kose oči: Trik Jelene Karleuše čini čuda, a košta samo 250 dinara! FOTO

Ne morate pod nož da biste imali kose oči: Trik Jelene Karleuše čini čuda, a košta samo 250 dinara! FOTO

Autor: | 16/08/2023

0

Oči Jelene Karleuše iskošene zahvaljujući jednostavnom triku

Ne morate pod nož da biste imali lisičje oči (fox eye). Postoji trik koji vizažisti koriste već godinama kako bi postigli baš takav efekat na licu, a poznat je i Jeleni Karleuši.

Instagram

 

Pop diva, koja je nedavno predstavila novi album, primenila je takozvani face taping u spotu „Karlyb*tch“. Na fotografijama sa snimanja vide se kanapčići preko kose. Pričvršćeni su za trake koje povlače oči unazad.

Pročitajte: Bila je zakleta plavuša, a onda je prešla u tabor brineta - Da li je ovo najdrastičnija promena JK FOTO

O čemu se radi? Šminkeri su prvi put primenili ovaj „tretman“ na manekenkama koje su pripremali za izlazak na pistu kako bi im lice izgledalo otvorenije, oči veće, iskošenije i „mačkastije“, a obrazi istaknutiji.

Instagram

 

Nedavno je „fox eye“ trik dospeo i na društvene mreže, gde doživljava pravu ekspanziju. Dok mnoge devojke koriste običnu lepljivu traku, mejkap-artistima je draža posebna, namenjena upravo „face tapingu“. Ostatak završava šminka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris (@christianschild)

Međutim, lekari i dermatolozi nemaju mnogo lepih reči za „fox eye lifting“. Postupak je rizičan i može da izazove komplikacije kao što je nabiranje kože pored oka, kažu. Nekim ženama potreban je čak hirurški zahvat kako bi se koža na tom mestu vratila u prvobitno stanje. Menja se i prirodan oblik obrva.

Ako ne obraćate pažnju na savete struke i niste skloni preterivanju, „face taping“ trake za oči možete nabaviti preko Ali Expressa – četrdeset komada košta svega 250 dinara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još