Da li bi ovako trebalo da izgleda lice žene u četrdesetim? Jelena Karleuša uhvaćena bez trunke šminke FOTO

Da li bi ovako trebalo da izgleda lice žene u četrdesetim? Jelena Karleuša uhvaćena bez trunke šminke FOTO

Autor: | 02/07/2023

0

Jelena Karleuša je više puta isticala koliko truda, energije i novca ulaže u svoje nastupe, kostime, ali i u besprekoran izgled kože tela i lica.

Instagram

 

Tako smo na njenom Instagramu nedavno imali prilike da vidimo njeno lice bez trunke šminke, a jedan detalj svima je promakao.

Na licu pevačice, godine se uopšte ne vide, pa tako u svojim četrdesetim izgleda izuzetno mlađe, savršena nega izbrisala je svaku boru, a čini se da Karleuša iz godine u godinu izgleda sve bolje.

Pročitajte: Kruna ljubavi na Vidovdan - Karleuša TRUDNA, Duško je nežno grli oko stomaka! Pogledajte ekskluzivne fotografije

Mnogi se pitaju kako uspeva da održi kožu zdravom i blistavom s obzirom na to da posao kojim se bavi podrazumeva svakodnevno šminkanje, a ona je nedavno otkrila trik koji svako može da priušti.

Instagram

 

- Kreme delim na dnevne i noćne, uvek imaju visoki zaštitni faktor i namenjene su suvoj koži. Svaki put pažljivo očistim lice, a važan je i način na koji se krema nanosi. Masaža lica je moja tajna, cirkulacija je ključna u borbi protiv starenja i opuštanja kože. Nikada nisam bila kod kozmetičara. Sama sam svoj majstor i moj savršen ten je dokaz da znam šta radim. Bez korektora, bronzera i sjaja za usne ne bih mogla da zamislim dan ‒ otkrila je Jelena Karleuša jednom prilikom.

Pročitajte: Neprijatan susret na crvenom tepihu - Karleuša oterala voditeljku Pinka, kamere uhvatile preneražen pogled VIDEO

Osim što smo imali prilike da je vidimo bez šminke, nije se libila ni da pokaže svoje telo koje je dovela do savršenstva uz pomoć svoje nutricionistkinje i posebnog načina ishrane.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još