Jelena Karleuša se suočila sa zdravstvenim problemom, niko nije primetio

Jelena Karleuša se suočila sa zdravstvenim problemom, niko nije primetio

Autor: | 31/05/2023

0

Zdravlje Jelene Karleuše bilo je ozbiljno narušeno

Pevačica Jelena Karleuša važi za one žene koje su jake i čija energija je uvek neiscrpna. Međutim, ona se pre dve godine suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom o kome nije htela da govori.

Instagram

 

Naime, Jelenino zdravlje u jednom momentu je bilo narušeno, budući da se ona borila sa jakim migrenama, a pozadina toga bila je izuzetno opasna.

Kada je otišla kod lekara, ustanovljeno je da ima povredu vratnih pršljenova, što nije čudno budući da daje sebe maksimalno na svakom nastupu ili koncertu, koji prati određena koreografija.

Nije poznato kako je došlo do ove povrede, ali ona se ubrzo vratila na scenu sa veoma zahtevnom koreografijom.

Pročitajte: Ovaj folk pevač je 17 godina bio ljubav majke Jelene Karleuše - Živi povučeno, a evo kako danas izgleda FOTO

Instagram

 

- Jelena već mesecima ima jake glavobolje, s kojima se najpre sama borila analgeticima, a kada je konačno otišla kod lekara, rendgenski snimak pokazao je istrošenu hrskavicu između dva vratna pršljena, zbog čega joj je hitno neophodno lečenje. Nije isključeno da JK napravi i pauzu u poslu kako bi se posvetila svom zdravlju - rekao je tada izvor za Svet i dodao:

U takvom stanju Karleuša nije smela da podiže teške stvari, a lekari savetuju da se u ovakvim slučajevima ne diže ništa teže od tri kilograma. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još