Omiljeni beauty trik Adrijane Lime neće se svideti svima, pogotovo ne dermatolozima

Omiljeni beauty trik Adrijane Lime neće se svideti svima, pogotovo ne dermatolozima

Autor: | 30/05/2023

0

Trik Adrijane Lime neće se svideti dermatolozima

Manekenka Adrijana Lima jedno je od najprepoznatljivijih lica kuće Victoria’s Secret koja ovih dana pokušava da se oporavi od velikog kraha.

Brend, koji se proslavio zavodljivim donjim vešom i glamuroznim modnim revijama na kojima su modeli šetali pistom s anđeoskim krilima, ponovno je lansirao svoj kultni miris “Heavenly Eau de Parfum”, a zaštitno je lice, ko drugi nego – Adrijana Lima!

Povodom promocije ovog zavodljivog parfema, slavna manekenka se za portal Byrdie raspričala o svojim bjuti favoritima i navikama, te otkrila omiljeni trik koji će zgroziti mnoge dermatologe, piše hellomagazin.hr.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

Jedna od mojih beauty tajni je ta da sam opsednuta maskarom - otkrila je Adrijana.

- Volim stalno da stavljam sloj na sloj. Znam da zvuči ludo, ali slojeve nanosim i po dva dana. Volim kad su mi trepavice jako teške.

Uz priznanje da krši osnovno pravilo nege kože, koje glasi “skidaj šminku svaki dan pre spavanja”, Adrijana Lima otkrila je da od bogate kozmetičke ponude najviše voli hidratantne kreme i proizvode sa zaštitnim faktorom.

Pročitajte: Prozivaju je zbog izgleda nakon porođaja - Adrijana Lima novom fotografijom brutalno odgovorila dežurnim kritičarima FOTO

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

 

- Vrlo je važno svakodnevno vlažiti kožu i koristiti kremu za sunčanje. Volim ulja, apsolutno bilo koja ulja. Trenutno koristim “Rozuri Anti-Aging Super Oil”. Znam da se neki ljudi boje ulja jer ne žele da zamaste kožu, ali možete pronaći nešto što se stvarno lako upija, u zavisnosti od vašeg tipa kože. Ja lično volim teška ulja – što su teža, meni su bolja. Volim onaj sjaj na koži nakon nanošenja. Koristim ulje “Soma Ayurveda” sa vitaminom C. Opsednuta sam i kremom “Tatcha The Water Cream”. Volim da uzmem pamučne tupfere, namočim ih u kokosovu vodu i stavim u frižider da se ohlade. Zatim ih položim na oči i uživam - izjavila je slavna manekenka, prenosi hellomagazin.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Neilson Barnard/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti