Na samom kraju 2020. godine Lepa Brena se odlučila na drastičnu promenu imidža (foto)

Na samom kraju 2020. godine Lepa Brena se odlučila na drastičnu promenu imidža (foto)

Autor: | 22/12/2020

0

Frizura Lepe Brene, za koju se odlučila na samom kraju 2020. godine, mnoge je iznenadila, druge oduševila, ali nikoga nije ostavila ravnodušnim. Pevačica je, posle stresne i veoma naporne godine, poželela da uradi nešto drugačije i u Novu godinu uđe sa osmehom i verom u bolje sutra. Najbolji način za to je svakako nova frizura.

Pročitajte: Lepa Brena promenila imidž – nova frizura je apsolutni hit (foto)

foto: ATA Images

Ostala je verna svojoj plavoj kosi, ali je frizura Lepe Brene sada pun pogodak! Odlučila se za kratki paž, sa šiškama koje njoj, inače, sjajno stoje. Fanovi su složni da joj novi imidž pristaje i da izgleda dosta mlađe.

Iako je Brena sklona promenama frizure, pa veoma često ume da uradi i nadogradnju, ovog puta je izabrala savršenu frizuru. Ono što je nepogrešivo jeste to da je kratki paž sa šiškama pravi trend, koji šetaju mnoge svetske zvezde. Brenu nismo imali priliku da do sada vidimo u ovakvom izadnju, pa je njena odluka naišla na odobravanje fanova.

Pročitajte: Nova frizura princeze Šarlin šokirala, svet u čudu - Šta joj bi?! Da li je ovo dopušteno? (foto)

Brena je ponosno pokazala svoju novu frizuru fanovima na "Instagramu", a komentari su više nego pozitivni. Čini se da je pevačica, zaista, izabrala najbolji način da na ovu 2020. godinu stavi tačku i krene u Novu godinu sveža, raspoložena i zadovoljna sobom.

Kako se vama dopada nova frizura Lepe Brene?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović; Instagram printscreen

Pročitajte još