Trik Irine Šajk otklanja podočnjake i natečenost lica brzinom svetlosti, a košta 0 dinara!

Trik Irine Šajk otklanja podočnjake i natečenost lica brzinom svetlosti, a košta 0 dinara!

Autor: | 07/09/2022

1

Nega lica Irine Šajk

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, zanosna Irina Šajk, u skladu sa svojim zanimanjem pleni gde god se pojavi. Evidentno je da je majka priroda uradila pola posla kada je lepa Ruskinja u pitanju, ali da bi održala dobar izgled, neophodno je da da i svoj doprinos.

Pročitajte: Pažnja - Telo zanosne Irine Šajk preti da zapali Ibicu (foto)

Guliver Getty Images

 

Manekenka je nedavno otkrila trik koji će dame sigurno obožavati jer je efikasan, a uopšte ne utiče na budžet. Naime, kada želi da smanji otečenost lica ili neki upalni proces, Irina posegne za “facial icing” tretmanom, odnosno hlađenjem kože ledom koji je sve popularniji među influenserkama.

Pročitajte: Irina Šajk - I supermodel i supermama

Shutterstock

 

Zahvaljujući ovom triku natečenost lica i podočnjaci nestaće kao rukom odneti, a budući da masaža podstiče cirkulaciju i ten će izgledati bolje. Osim toga, masaža je odlična i u prevenciji bora.

‒ Kada se probudim umorna ili natečenih očiju, najbolji način za uklanjanje tog problema je masaža kockicama leda. Ovaj trik naučila sam od moje mame i stvarno deluje ‒ rekla je Irina jednom prilikom.

Pročitajte: "Beauty" saveti Irine Šajk - Sada i vi možete biti prelepi uz malo truda i nimalo novca

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 

Ako ipak ne želite rukama da stavljate led na lice, možete se poslužiti popularnim rolerom za lice tako što ćete ga staviti na dvadeset minuta u frižider, a potom njime izmasirati lice.

Komentari (1)

Loading
Marina 17:03 18.09.2022
Odgovori

Tačno sam znala da je led u pitanju. E pa, to kod mladih devojaka možda i deluje, ali kod nas, u ozbiljnim, srednjim godinama, bez pomoći 'nanoklinike' teško da je moguće bilo šta. Led koristim svakodnevno, ponekad je to samo običan led, ponekad smrznuti čaj od kamilice ili nane. Leti lepo hladi, ali da regulište podočnjake, nažalost, teško...

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još