On 45, ona 47: Najnovija fotografija Kristine Kovač sa suprugom podigla buru, baš se promenila (foto)

On 45, ona 47: Najnovija fotografija Kristine Kovač sa suprugom podigla buru, baš se promenila (foto)

Autor: | 28/07/2022

4

Izgled Kristine Kovač svi komentarišu

Iako godinama živi u Švedskoj, reči Kristine Kovač kojima brani prirodan izgled žene odjeknule su daleko i čule se u svakom kutku sveta. Podržali su je i znani i neznani, među njima i zavidan broj pripadnika jačeg pola, a i brojne koleginice.

Pročitajte: Rasprodala je nameštaj preko Interneta i novi život počela daleko od Srbije - Ovako izgleda švedski dom Kristine Kovač (foto)

Instagram screenshot

Naime, fotografija na kojoj se nasmejana kantautorka grli sa ćerkom na moru naišla je na surove komentare na račun njenog fizičkog izgleda. „Problem“ je bio u tome što na licu nema ni trunke šminke, a i kosa je bila u opuštenijoj varijanti. 

Zanimljivo je da je i ove godine ćerka Kornelija Kovača učinila isto, jer njene najnovije fotografije pratioci komentarišu više nego ikada. 

Pročitajte: Sećanje na ljubav - Kristina Kovač iznenadila objavom o sestri Aleksandri (foto)

Instagram

 

Nekadašnja članica grupe "K2" ovih dana uživa na hrvatskom primorju, a opuštene fotografije deli sa svim svojim pratiocima. 

Instagram

 

"Mi, sa svim manama. Ja sa svim manama. Mi u prirodi, mi od prirode. On sa 45, ja sa 47. Na moru", poruka je koju je Kristina po ko zna koji put poslala svim ženama pozirajći pored voljenog supruga

Da li se promenila? 

Instagram

 

 

Komentari (4)

Loading
komsinica 07:13 29.07.2022
Odgovori

...bravo...prirodno lepa zasvoje godine,sa svojim borama....zena koja se ne boji starenja,niti ima konpleks neki...bravo

Jeleba Uz 10:11 29.07.2022
Odgovori

Draga moja Kristina, normalna si,obicna,opustena,a samim tim i predivna🥰

Sloba 15:43 29.07.2022
Odgovori

Kristina divna si, ne treba ti nikakva plastična hirurgija, divna si bre.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još