Rasprodala je nameštaj preko Interneta i novi život počela daleko od Srbije: Ovako izgleda švedski dom Kristine Kovač (foto)

Rasprodala je nameštaj preko Interneta i novi život počela daleko od Srbije: Ovako izgleda švedski dom Kristine Kovač (foto)

Autor: | 21/02/2022

0

Dom Kristine Kovač u Švedskoj će vas oduševiti 

Pre dve godine Kristina Kovač se sa suprugom i ćerkom odselila u Švedsku, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, izgleda da se prilično lepo uklopila. Štaviše, u međuvremenu je usvojila tamnošnji način života. 

Instagram

 

Fotografije iz doma jasno govore da joj je skandinavski stil uređenja enterijera vrlo blizak. Bela boja, mnogo svetlosti, jednostavni komadi nameštaja i upečatljivi detalji dominiraju u njenom okruženju.

Pročitajte: Njihov poljubac u javnosti i dalje se prepričava - Ljubav Kristine Kovač bio je ovaj naš sjajni glumac, mlađe generacije ostaće u šoku

Instagram

 

Dom Kristine Kovač -Ušuškana oaza srećne porodice

Bez zavesa na prozorima sve sobe „okupane“ su suncem, a kako su kuhinja i dnevni boravak povezani u celinu napravljen je funkcionalni prostor. U prvom planu je, naravno, beli klavir, što i ne treba da čudi budući da se Kristina sa tim instrumentom „druži“ od najranijeg detinjstva. 

Instagram

 

Istovremeno, u sobi njene ćerkeT are, pravoj tinejdžerskoj, može se videti gitara. 

Pročitajte: Kristina Kovač potpuno slomljena zbog velikog gubitka - Volimo te i nadamo se da ćeš nas čekati tamo gore

Instagram

 

„Zaljubljena sam u ovaj divan stan. Za najviše dva sata se spremi i opere cakum-pakum.

Instagram

 

Obožavam da kuliram u čistoj i ušuškanoj, udobnoj kućici. Lep dom me baš čini srećnom“, napisala je muzičarka u objavi, kojom je predstavila svoj stan u Stokholmu. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti