Ana Bekuta se ne smiruje: Posle ošišanih šiški, napravila još jedan radikalan potez, ovog puta estetski! (foto)

Ana Bekuta se ne smiruje: Posle ošišanih šiški, napravila još jedan radikalan potez, ovog puta estetski! (foto)

Autor: | 17/05/2021

0

Izgled Ane Bekute u poslednje vreme često podleže promenama. Folk zvezda hrabro eksperimentiše novitetima, kako u modi, tako i u sferi estetske medicine, a nova fotografija koja je objavljena na „Instagramu“ napravila je pravu pometnju.

Nakon što je nedavno ošišala šiške, poznata pevačica odlučila se za još jednu promenu. Naime, Ana se podvrgla sve popularnijem zahvatu podizanja obrva kako bi dodatno osvežila lice. Sudeći po njenom osmehu, iz salona je izašla zadovoljna, kao i njeni prijatelji na „Instagramu“ koji su je obasuli komplimentima.

Pročitajte: Nova frizura Ane Bekute pala u drugi plan, svi pogledi uprti u njene noge (foto)

Šezdesetjednogodišnja muzička zvezda nikome ne dozvoljava da se meša u njene odluke, čak ni dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću. Nedavno je ispričala da Mrka razume njenu potrebu za sređivanjem i da joj ne prebacuje što često menja imidž.

‒ Milutin se ne meša. Potpuno razume moj posao i shvata da moram da se menjam, da svaki dan oblačim nešto drugo za razliku od njega. Ajde da ga ne ogovaram, ali njemu garderoba nije toliko važna ‒ rekla je Ana.

Pročitajte: Kakva promena, oduševićete se - Izgled Ane Bekut je dokaz koliko frizura ženu može da podmladi

Dušan Petrović

 

Ana je otkrila i da je pre dve i po decenije doživela veliki stres kada joj je frizer kosu ofarbao u crno.

‒ Godine 1995. bila sam crna. Hteli smo da ofarbamo kosu u smeđe, odnosno u boju čokolade, međutim, farba mi je odreagovala čudno, bila sam pretamna. Čak sam se rasplakala. U prvi mah bio je to veliki šok za mene, ali sam se kasnije navikla i prijalo mi je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti