Nova frizura Ane Bekute pala u drugi plan, svi pogledi uprti u njene noge (foto)

Nova frizura Ane Bekute pala u drugi plan, svi pogledi uprti u njene noge (foto)

Autor: | 27/04/2021

0

Stajling Ane Bekute uvek je besprekoran, a to je dokazala i na premijeri predstave "Divlje meso"

Folk zvezda Ana Bekuta uvek je važila za lepu i negovanu ženu, ali poslednjih meseci, primetili su mnogi, naprosto blista. Da bi predupredila komentare koji bi neminovno usledili posle pohvala, u stilu „Ana izgleda divno, sigurno je...“ u javnim nastupima unapred napominje da je njena ljubavna priča sa Milutinom Mrkonjićem stabilna i jaka. Novi, mladalački imidž, poručuje, nema veze sa krizom na emotivnom planu.

Pročitajte: Ana Bekuta iznenadila - Ovo je Nada Polić, devojčica kojoj su hteli da kroje sudbinu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Zbog situacije sa korona-virusom Ana je, kao i cela muzička branša, već duže na stend-baju. Manjak obaveza ostavio joj je više slobodnog vremena, koji koristi na najbolji mogući način. Osim što uživa u poseti frizerskim i kozmetičkim salonima, kao i šopingu, ne propušta ni kulturna dešavanja u gradu. Proteklog vikenda ispratila je premijeru predstave „Divlje meso“ u Beogradskom dramskom pozorištu.

Pročitajte: Stajling Ane Bekute upotpunjen je novom frizurom koja ženu samo podmlađuje

Boško Karanović

 

Priznata pevačica ostala je dosledna elegantnom stilu odevanja, na koji nas je odavno navikla, ali se osmelila i da eksperimentiše sa trendovima, pa je tako kožni komplet i stilizovanu torbicu uparila sa patikama.

‒ Kad se spremam za koncert ili neki veći događaj, uvek angažujem kreatora Igora Todorovića. Privatno nemam savetnika koji mi „naređuje“ šta da obučem. Konačna odluka je moja ‒ jasna je Ana Bekuta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još