Zbog lepote žene bi sve učinile, ali Maja Nikolić čitavu deceniju verna je samo njoj

Zbog lepote žene bi sve učinile, ali Maja Nikolić čitavu deceniju verna je samo njoj

Autor: | 07/05/2021

0

Lepota Maje Nikolić u njenim rukama prevazilazi savršenstvo 

“Nenine ruke su čarobne. Toliko sam opuštena dok me šminka da se i ne gledam u ogledalo. A i zašto bih kada sam uvek oduševljena rezultatom”, rekla je voditeljka Maja Nikolić pre deset godina. U međuvremenu se ništa nije promenilo. Ruke poznate vizažistkinje Nene Ilić i dalje zlata vrede.

BAZA

Budući da ima negovano lice, Maji nikada ne stavljam jake pudere. Ovog puta koristila sam podlogu “Bobbi Brown” koja je odlična za hidriranje, a potom HD puder “Make Up For Ever”. Lagan je i daje mat završnicu, idealnu za fotografisanje. Upotrebila sam i sasvim malo korektora “MAC Studio Fix”, a pre njega “Radiant”, takođe proizvod kuće “MAC Cosmetics”. Primetila sam da ga žene često koriste kao korektor, što je greška, jer nema veliku pokrivnu moć. Najbolji efekat daje u kombinaciji s korektorom, divno “rasvetljujući” predeo podočnjaka. Nanosim ga prema unutrašnjosti oka


Za lice sam koristila i “Marc Jacobs” bronzer, a kao završnicu uvek stavim malo rozikastog ili rumenila u boji kajsije. Da li će ton biti jači ili slabiji zavisi od kože i ostatka šminke, tek volim kad lice dobije malo svežine. Rumenilo “MAC Pinch O' Peach” poseduje sićušne sjajne čestice koje mu daju tu finu, suptilnu blistavost.

Pročitajte: Maja Nikolić drugi put zaražena koronom - Baksuz sam, grozno je!

OČI

Koristila sam isključivo zemljane tonove. Svi su iz palete “Naked 3”. Uglovi su osvetljeni hajlajterom, koji sam nanela i iznad jagodica. Ajlajner je “Inglot 77”, a trepavice “Lines Lashes”. Veštačke su neizbežne za fotografisanje jer ništa ne može da proizvede tako dobar efekat. Kada je reč o obrvama, najboljim rešenjem smatram olovku za korekciju, a ovog puta koristila sam “NYX Micro Brow”, koja je odlična. Na kraju sam na četkicu nanela malo fiksatora i začešljala ih. Postoji još nekoliko odličnih tehnika za fiksiranje obrva, mnoge su znatno jače, ali ova je bila sasvim adekvatna.

USNE

Olovka “Artdeco” u kombinaciji sa “MAC” karminom u nijansi “Velvet Teddy” daje toliko lepu i neutralnu nijansu da svima savršeno odgovara. Iako spada u “nude” tonove, taj prljavoroze odsjaj uliva svežinu. Liplajner je sasvim tanak, ali i tako diskretan ima svoju ulogu. U finišu sam upotrebila “MAC” fiksator. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti