Za ovo je trebalo hrabrosti: Sara Jo postala plavuša (foto)

Za ovo je trebalo hrabrosti: Sara Jo postala plavuša (foto)

Autor: | 05/05/2021

0

Kosa Sare Jo oduvek je bila njen zaštitni znak. Od kada se pojavila u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije", oduševljavala je publiku svojim čestim promenama imidža. Bilo da je imala kratku ili dugu kosu, Sara Jovanović ništa nije prepuštala slučaju - uvek dobro stilizovana i sa savršenom frizurom. 

Pročitajte: Sara Jo za HELLO! - Moje bjuti-posledice karantina

 

Nedavno je odlučila da posle mnogo vremena donese "sunce" u svoju kosu, pa je svetlim pramenovima osvežila izgled.

- Nisam planirala da kosu puštam do određene dužine, već sam prvo uživala u pažu, a onda sam shvatila da imam sve više opcija za različite frizure, od kojih mnoge i sama umem da napravim. Tako sam stigla dovde. Boju smo postepeno osvežavale. Samo sam mojoj Maji Stanišić mogla da verujem da će delovati prirodno i ići uz moj ten. Toliko godina sam eksperimentisala, da sam se zasitila svih promena. Htela sam prirodnu boju, a da ipak bude zanimljivo -  rekla je nedavno Sara u intervjuu za HELLO!. Ovaj njen potez naišao je na sjajne reakcije fanova, koje su je ohrabrile da napravi korak dalje. 

Pročitajte: Oduševila promenom - Kosa Sare Jo potpuno je drugačija (foto)

Tamna kosa je prošlost, a Sara Jo sada je blajhana plavuša. Čini se da je pevačica želela da vidi reakcije publike, pa je stavila plavu periku uz komentar "zašto da ne?". Ali kako se komplimenti samo nižu, ne bi nas začudilo da Sara i ovo isproba i leto dočeka u najsvetlijoj nijansi plave.  

Kako vam se dopada? 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti