Savršene lokne Mirke Vasiljević možete napraviti samo jednim potezom

Savršene lokne Mirke Vasiljević možete napraviti samo jednim potezom

Autor: | 18/03/2021

0

Kosa Mirke Vasiljević je njen zaštitni znak. Bujna, zdrava i uvek sređena frizura je ono što u potpunosti opisuje kosu popularne glumice. Mirka zbog angažovanja supruga Vujadina Savića često menja adresu stanovanja seleći se s njim iz zemlje u zemlju, zbog čega je često primorana da bude sama svoj majstor za brojne stvari pa tako i za frizuru.

Pročitajte: Javnost je očekivala svadbu, a Mirka i Vujadin su se odlučili na ovaj korak

Lepa glumica ne krije da pored porodičnih i poslovnih obaveza nema dovoljno vremena sebi da se posveti, posebno ne kada je u inostranstvu jer je tada u službi mališana 24 časa dnevno. 

Kako je pandemija poremetila čitav svet i brojne uslužne delatnosti, neretko moramo biti sami svoji majstori, pa je tako Mirka otkrila da ima odličan trik za uvijanje kose.

Pročitajte: Kosa Mirke Vasiljević u prvom planu - Glumica pozirala sa novom zanosnom frizurom

Ata Images

 

- Nažalost, što se tiče frizera, od svoje 19 godine imam sopstveno iskustvo na glavi i koži. Vujadin često potpisuje ugovore i selimo se iz zemlje uz zemlju, pa sam trčala kod frizera par sati pred let da sređujem kosu - ispričala je Mirka za ,,Novu.rs", koja je otkrila da se nikad nije farbala jer se trudi da svoju kosu održi zdravom i prirodnom.

- Smatram da je kosa ukras svake žene. Napunila sam 30 godina i nisam se farbala, jer pokušavam da održim prirodnost uz tretmane koje mi frizer preporuči. Za vikend sam otputovala u Ljubljanu kod Vujadina i nisam stigla da napravim frizuru - kazala je Mirka, i istakla svoj trik za pravljenje kovrdži bez figara, presa i ostalih alatki.

Kosa Mirke Vasiljević - Njen zaštitni znak

- Ali, zato postoje razne metode da kosa lepo izgleda bez figara, presa i drugih alatki. Kaiš od bademantila je odličan da obavijete kosu i napravite kovrdže, ili vežem kiku pa mi bude talasasta. Takođe, izbegavam da je često sušim fenom i gorim je. - otkrila je Vasiljevićeva.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti